TNG
TNG växer - möt våra nya medarbetare. -konsultchef och kandidatansvarig

Vi fortsätter växa

Allt fler kunder och kandidater upptäcker fördelarna med att rekrytera och bemanna fördomsfritt. Och därför växer TNG så det knakar. Några av våra nya medarbetare möter du nedan.

Nina Dahlin, konsultchef TNG

Erfarenhet: Jobbade tidigare på StudentConsulting som rekryterare.

Varför föll valet på TNG?

– Jag valde att börja jobba på TNG då värderingar och tillvägagångssätt var något som tilltalade mig. Jag tror att vårt sätt att se på människor och att alltid lyfta upp potential och kompetens är framtidens sätt att rekrytera. Det bidrar till mångfald på arbetsplatser och en hållbar arbetsmarknad – något jag verkligen tror på! Jag hoppas kunna bidra med min kunskap samt att få våra konsulter att trivas och må bra på sin arbetsplats.

Gustav Österlind, kandidatansvarig TNG IT Digital

Erfarenhet: Nyexaminerad som tidigare jobbat som Staffing and Recruitment Asssistant på Academic Work.

Varför valde du att börja jobba på TNG IT Digital?

– Redan under min första intervju fick jag en otroligt positiv bild av TNG i allmänhet och TNG IT Digital i synnerhet, både känslan och stämningen på kontoret, men även hur man presenterade TNG och dess vision. Jag tror innerligt på fördomsfri rekrytering och jag identifierar mig verkligen med värdeorden som råder här. Att sedan också få träffa alla nya kollegor och uppleva den gemytliga och familjära känslan som svävar här blev valet ännu mer självklart.

Maria Olofsson, kandidatansvarig TNG

Erfarenhet: Har jobbat på Bliwa Livförsäkring och Länsförsäkringar Skaraborg.

Varför valde du TNG?

– TNG känns som ett modernt företag som arbetar med, och fokuserar, på kompetens och potential hos människor. Nu när jag avslutat mina PA-studier ser jag fram emot att gå från teori till praktik. Jag hoppas kunna bidra med support och engagemang till rollen som kandidatansvarig.