TNG
Richard Collins, framgångsrik och banbrytande entreprenör inom HR Tech, gästar Unbiased Day 2024.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

Richard Collins – årets internationella talare på Unbiased Day

Så revolutionerar generativ AI rekryteringsprocessen

När allt fler jobbsökare nu börjar använda generativ AI skakas rekryteringsprocessen om i grunden. Och placerar makten i jobbsökarnas händer. Det menar den brittiske HR/Tech-experten och serieentreprenören Richard Collins. Så vilka risker och möjligheter innebär detta för chefer och HR? Det är temat för hans föreläsning på Unbiased Day 2024.

Ta del av hans föreläsning här

Med över 25 års erfarenhet från att starta och leda snabbväxande, banbrytande teknik- och digitala medieföretag, kan Richard Collins utan tvekan räknas som en av de tidiga internet-pionjärerna. Lägg därtill tre framgångsrika exits. Där hans senaste företag ClickIQ, en SaaS-teknologiplattform som automatiserar optimeringen av företagsjobbannonsering i realtid, såldes till Indeed.com mindre än 3 år efter grundandet. Inte helt otippat har han dessutom kvalat in både på ”Times fast track 20” och ”Tech track 100”.

I Richards senaste satsning – talangplattformen CV Wallet – använder han tillsammans med medgrundaren Beverly Collins, den senaste tekniken inom Web3 och AI för att revolutionera rekryteringsprocessen och skapa ett mer pålitligt, rättvist och effektivt system.

På Unbiased Day 2024 delar Richard Collins med sig av sin expertis på temat ”How jobseeker adoption of AI is going to screw up your hiring process”. Detta vill du inte missa!

Observera att Richards föreläsning redan har varit och går att se i efterhand här.

4 snabba frågor till Richard Collins inför Unbiased Day 2024

 1. Varför ska chefer ta del av din föreläsning?
  – För att få ökad förståelse för hur jobbsökares ökande användande av generativ AI kommer att påverka talangattraktion och rekrytering framåt.
 2. Vad är det främsta man kommer ta med sig från din föreläsning?
  – Allt från den senaste statistiken kring hur snabbt jobbsökare anammar AI. Till vad som driver utvecklingen och vilka risker det innebär för företag. Som problem att genomföra rätt matchning och minskat förtroende för data.
 3. Hur tror du jobbsökares beteende kommer förändras under det kommande året?
  – Just nu ser vi hur jobbsökare använder generella verktyg med generativ AI som till exempel ChatGPT, Bard etc för att skriva personligt brev och CV. Framöver kommer vi dock se fler specialiserade verktyg – inklusive spam-botar som kan söka 5 000 jobb på en enda dag.
 4. Vem kommer vinna AI-racet inom rekrytering och varför?
  – Det är en kapplöpning där HRTech-leverantörer sannolikt kommer att vara i framkant, drivna av kontinuerlig innovation och anpassning.
Unbiased Day 2024: Anmäl dig till årets trend- och rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist från TNG och Ada Digital!

Unbiased Day 2024: Årets rekryteringsevent för chefer & HR

Häng med på senaste trenderna och framtidssäkra ditt team på årets trend- och rekryteringsevent för chefer och HR!

Under en fullmatad förmiddag undersöker vi tillsammans med spännande talare, vad coexistence – samverkan mellan människa och teknik – betyder för AI-utveckling, industri 5.0 och framtidens rekrytering. Och hur det redan påverkar din verksamhet.

OBS! Tyvärr är Unbiased Day nu över för den här gången. Vi på TNG och Ada Digital vill rikta ett stort tack till alla som deltog både på plats och digitalt.

Vill du ta del av trenderna som vi presenterade på eventet, inklusive fördjupningsmaterial? Klicka dig vidare nedan!

Upptäck alla trender

Rekommenderat för dig