TNG

Fördomsfri rekrytering 2020: Human and Beyond

Välkommen till en förmiddag i Stockholm med trender inom fördomsfri rekrytering! (ANMÄLAN STÄNGD)

Detta event har redan ägt rum. Se kommande events med TNG här!

Fredagen den 17 maj är det dags för TNG:s årliga trend- och framtidsspaning i Stockholm. Vi önskar dig varmt välkommen till förmiddagsseminariet ”Fördomsfri rekrytering 2020: Human and Beyond”. På plats har du också möjlighet att personligen träffa Tengai – vår fördomsfria intervjurobot, och ta del av våra lärdomar i mötet mellan människa och robot. Givetvis är detta event kostnadsfritt. OBS, anmälan till eventet är nu stängd. Har du frågor? Maila oss!

Tengai UnbiasedUnder en fullmatad förmiddag på Hotell Birger Jarl fördjupar vi oss i det senaste inom fördomsfri rekrytering och hur framtidens HR-teknik kommer att påverka kandidater, chefer och medarbetare. Vi utlovar också konkreta tips, tricks och inspiration som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Världsnyhet!

Den här morgonen lanserar vi också TNG:s och Furhat Robotics omtalade världsnyhet Tengai – en social och fördomsfri AI-intervjurobot. Vi berättar om utvecklingsarbetet och delar med oss av våra lärdomar. Före och efter föreläsningarna finns Tengai också på plats för ett Meet and Greet.

På agendan:

  • Trendspaning 2020

    Först ut är TNG:s årliga framtidsspaning, där vi lyfter fram de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering.

  • Nästa generations jobbintervju – säg hej till Tengai!

    Vi berättar om hur TNG med den nya intervjuroboten Tengai utmanar den klassiska anställningsintervjun och gör den mer fördomsfri. Du får också lyssna på hur en anställningsintervju med Tengai kommer att gå till.

  • Hur gör man en robot mänsklig och lär den att intervjua?

    Robottränaren Sinisa berättar vad utvecklingsteamet har lärt sig om kandidatbeteende och kandidatupplevelse i samband med robotintervjuer, samt svarar på publikens frågor.

Förmiddagens talare

Åsa Edman Källströmer, VD TNG

ÅSA EDMAN KÄLLSTRÖMER,
VD TNG

Henrik Jönsson, regionchef TNG

HENRIK JÖNSSON,
REGIONCHEF TNG STOCKHOLM

Elin Öberg Mårtenzon, Sinisa Strbac och Tengai

ELIN ÖBERG MÅRTENZON, CINO & SINISA STRBAC, ROBOTTRÄNARE TNG

HITTA TILL EVENTET!

Laddar karta...