TNG
Anställningscillkor när du jobbar som konsult på TNG

Anställningsvillkor som konsult på TNG

Från försäkringar till friskvård

När du jobbar som konsult via oss på TNG får du en dedikerad konsultchef som engagerar sig i din karriär, stöttar och vägleder dig. Här hittar du också våra övriga anställningsvillkor. 

Vi blir också en trygg partner som utvecklar relationen med din arbetsplats och håller en löpande dialog med kunden så att alla är nöjda. På så sätt får du en kontinuerlig trygghet och feedback.

Auktoriserad aktör med kollektivavtal

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det garanterar att vi är seriösa och följer rådande regler.

Auktorisationen ges av Kompetensföretagen och innebär hårda krav vad gäller bl a etik och jämställdhet men även att man har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd omfattas av kollektivavtalens villkor för bemanningsbranschen, t.ex. vad gäller försäkringar, pension och semester. Det ser vi som en självklarhet eftersom vi värderar trygghet högt, i alla led.

TNG vill medverka till friskare liv för sina anställda och erbjuder därför friskvårdsbidrag för de aktiviteter som klassas som friskvård enligt Skatteverkets bestämmelser.

Är du nyfiken på att jobba som konsult? Läs mer här om vad arbetet innebär.

Dags för bättre anställningsvillkor?

När du söker jobb via oss på TNG kan du antingen rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult och anställd av oss. Urvalet sker alltid fördomsfritt där vi ger alla sökande samma chans. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. Hos oss går det snabbt att söka och du kan alltid själv följa varje steg din ansökan gör tillsättningen.

Nyfiken på vilka karriärmöjligheter vi har för dig?

Visa mig alla lediga jobb