TNG

Fördomsfri bemanning och konsultuthyrning av ekonomiassistenter

Hyr ekonomiassistenter snabbt, enkelt och fördomsfritt.

Behöver du hyra in ekonomiassistenter vid bokslut och arbetstoppar? På TNG har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag inom alla branscher med bemanning av kvalitetssäkrade ekonomiassistenter. Våra erfarna rekryterare – många själva ekonomer – är väl insatta i kund- och leverantörsreskontra, fakturering, controlling och löneadministration. De hjälper dig snabbt och enkelt . 

Att hyra in en ekonomiassistent via TNG är en smidig lösning vid bokslut, arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Vi anpassar konsultlösningar efter dina behov, på hel -eller deltid så att du snabbt får en konsult på plats. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras, medan vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden.

Osäker på hur länge ni har personalbehov eller vill ni prova en kandidat i organisationen innan ni erbjuder fast anställning? Testa vår ”Hyr-först”-tjänst!

Kom igång idag!

Kontakta TNG för att hitta din nästa ekonomiassistent. Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Du når oss även direkt på  08-21 92 00

Fördomsfri bemanning av ekonomiassistenter - TNG

När du hyr ekonomiassistenter med TNG får du alltid

 • RÄTT KOMPETENS

  Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Vi säkerställer att du får en konsult med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential.

 • EFFEKTIV KVALITETSSÄKRING

  Genom arbetspsykologiska testerkompetensbaserade intervjuer och utökade bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult ytterligare. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

 • SNABB UPPSTART

  Självklart är din konsult matchad utifrån dina unika behov. Vilket gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och växer med arbetsuppgifterna.

 • EN PARTNER MED HÖG KAPACITET

  Våra moderna verktyg, integrerade screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar. Utan att volymen försenar vår leverans av en välmatchad konsult till din organisation.

 • HÅLLBARHET OCH MÅNGFALD ”PÅ KÖPET”

  Vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod ingår vid varje bemanningsuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete. Utan extra ansträngning för dig.

 • KONSULTER SOM TRIVS PÅ JOBBET

  Våra konsulter gav oss 2019 ett ENPS (Employee Net Promoter Score) på 55 i årets medarbetarundersökning. En siffra som anses motsvara ”världsklass” och visar på hög trivsel, vilket gör att de kommer att leverera bättre hos dig.

 • DEDIKERADE KONSULTCHEFER

  Löpande och systematisk uppföljning under pågående uppdrag av närvarande och dedikerade konsultchefer är en självklarhet för oss.

 • KEEPERS

  Vi sätter dina behov i första hand och alla uppdrag kan inte bli anställning. Men att hela 79 % av våra kunder förra året valde att anställa en konsult från oss är ett naturligt kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Tryggt för dig som kund

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekryteringdiskrimineringslagen, välutbildade rekryterare och rätt metod och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. På så vis minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag.

TNG är också auktoriserade av Kompetensföretagen vilket innebär att vi följer gällande kollektivavtal.