TNG

Sök norsktalande jobb

Norsktalande och söker jobb i Sverige? Då kan vi hjälpa dig!

TNG söker nu kandidater till norsktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östergötland. Vi söker specifikt dig inom ekonomi, kundtjänst, administration och IT-support. Du kan också prenumerera på kommande jobb på norska. 

Norskan som möjlighet

Tack vare att du kan norska ger det dig en unik ingång till att söka lediga tjänster på stora internationella företag som just nu rekryterar till norsktalande jobb. Vi har i vårt nätverk flera kunder som vi kan koppla ihop dig med. Låt dina norska språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären och en chans att visa vad du går för även inom andra områden!
Även om du inte tidigare har arbetat med dessa typer av tjänster finns chansen så tveka inte att höra av dig eller sök våra jobb idag.

Du hittar våra norsktalande lediga jobb på hemsidan. Du är även välkommen att maila till oss direkt så att vi kan matcha dig med rätt tjänst eller ringa upp dig om du önskar.
Maila till: info@tng.se

Anmäl dig också nedan så får du jobberbjudanden som endast rör jobb på norska till din e-post. Tjänsten är kostnadsfri och vi skickar inga andra mail förutom jobbannonser för norsktalande.

Prenumerera på jobb för norsktalande

* indicates required