TNG
Sök norsktalande jobb i Sverige.

Sök norsktalande jobb

Norsktalande och söker jobb i Sverige? Då kan vi hjälpa dig!

TNG söker nu kandidater till norsktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östergötland inom ekonomi, kundtjänst, administration och IT-support. Du kan också prenumerera på kommande jobb på norska. 

Norskan som möjlighet

Tack vare att du kan norska ger det dig en unik ingång till att söka lediga tjänster på stora internationella företag som just nu rekryterar till norsktalande jobb. Vi har i vårt nätverk flera kunder som vi kan koppla ihop dig med. Låt dina norska språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären och en chans att visa vad du går för även inom andra områden!
Även om du inte tidigare har arbetat med dessa typer av tjänster finns chansen så tveka inte att höra av dig eller sök våra jobb idag.

Du hittar våra norsktalande lediga jobb på hemsidan. Du är även välkommen att maila till oss direkt så att vi kan matcha dig med rätt tjänst eller ringa upp dig om du önskar.
Maila till: info@tng.se

Anmäl dig också nedan så får du jobberbjudanden som endast rör norsktalande jobb till din e-post. Tjänsten är kostnadsfri och vi skickar inga andra mail förutom jobbannonser för norsktalande.

Prenumerera på jobb för norsktalande

* indicates required


Hur tänker våra rekryterare?

I vår  jobbpodd ”Tack för din ansökan” bjuder våra rekryterare in dig bakom kulisserna på TNG och ger dig sina bästa tips och råd om att söka jobb och vidareutveckla din karriär i Sverige.

I korta avsnitt får du veta allt du behöver om CV, anställningsintervju, löneförhandling eller varför en riktig fördomsfri rekryteringsprocess innehåller personlighetstester och anonyma urval. Välkommen att ta del av våra hemligheter inom rekrytering – lyssna redan idag!

Tack! Ska lyssna och hoppas på bra tips!