TNG
TNG-stöttar-Läxhjälpen

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

Årets julklapp från TNG! 400 timmars läxhjälp

Vi stödjer Läxhjälpens viktiga arbete för barn och unga i hela landet

åsa edman källströmer profilbild VD TNGVD-Insights: Jag och mina kollegor på TNG vill tacka dig för ett gott samarbete under ett minst sagt omtumlande och annorlunda 2021. Vi vill samtidigt passa på att dela ut årets julklapp från oss.

Vi är glada och stolta över att i år stötta Läxhjälpens viktiga arbete med 400 timmars läxhjälp.

Läxhjälpen är en ideell stiftelse som arbetar för att alla ska klara sin skolgång och få rätt förutsättningar att komma ut på framtidens arbetsmarknad.

Genom årets julklapp är vi med och gör skillnad för barn och unga i samhället och bidrar samtidigt till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad, vilket är en del av vår vision.

Vi önskar dig en god jul och gott nytt år!

På återseende 2022!

Åsa Edman Källströmer, VD

TNG årets julklapp Läxhjälpen

Gratis läxhjälp till unga i hela landet

I samverkan med näringsliv, stiftelser och kommuner bedriver den ideella stiftelsen Läxhjälpen ett riktat och resultatfokuserat läxhjälpsprogram. Målgruppen är högstadieelever. Från Malmö i söder till Umeå i norr, i skolor med resultat som ligger under rikssnittet och i områden där behovet är som störst.

Målet är att få fler unga att klara skolan. De ska höja sina betyg, sin studiemotivation, sitt självförtroende och öka sina möjligheter till fortsatta studier och framtida jobb.

Läs mer om Läxhjälpens viktiga arbete här
Vill du också stötta Läxhjälpen? Ge en gåva här!

Rekommenderat för dig