TNG
TNG:s julklapp 2019: Bidrag till en hållbar arbetsmarknad

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

TNG:s julklapp 2019: Bidrag till en hållbar arbetsmarknad

Vi stödjer Friends, Hello World! och Språkkraft

Åsa Edman Källströmer, VD, TNG – fördomsfri rekrytering och bemanningVD-Insights: 2019 närmar sig sitt slut och det är dags att tacka personal, kunder, leverantörer och andra samarbetspartner för ett mycket gott samarbete. Som en avslutning på 2019 vill jag och mina kollegor på TNG ge dig en alternativ julklapp. För sjunde året i rad väljer vi att donera en julgåva enligt vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

Just nu sker en stor omställning på arbetsmarknaden och det är viktigt för oss att stödja verksamheter som bidrar till ett hållbart samhälle och en arbetsmarknad utan diskriminering, där alla får samma förutsättningar till jobb och utbildning.

Därför blir vår julklapp i år en gåva till Friends samt Hello World! och Språkkraft – två organisationer som vi sedan flera år tillbaka samarbetar med.

Friends

Friends är en icke-vinstdrivande organisation som erbjuder kunskap, verktyg och stöd för att förebygga och sprida kunskap om mobbning, kränkningar och diskriminering inom skola, förskola, idrott och näringsliv.

Hello World

Hello World!

Hello World! är en ideell förening vars vision är att göra digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och ungdomar, oavsett bakgrund och förutsättningar. TNG bidrar genom ekonomiskt stöd samt att vi hjälper dem rekrytera fördomsfritt till sin organisation.

Språkkraft logo

Språkkraft

Språkkraft är en ideell förening med mål att öka integrationshastigheten på arbetsmarknaden och generellt i samhället med hjälp av språkappar. TNG bidrar med ekonomiskt stöd samt fördomsfri rekrytering av nyckelpersoner.

Ett händelserikt år

2019 har varit ett händelserikt år på TNG där vi inte bara firat 15-årsjubileum utan även fortsatt utveckla vårt sätt att tänka och arbeta. Bland annat har vår verksamhet inom TNG Tech gått framåt med allt fler kunder och kandidater som hittar till oss när de ska rekrytera ingenjörer och tekniker eller söka jobb. Glädjande kan vi också konstatera att vi under 2019 via vår utbildningsverksamhet TNG Evolve har utbildat hela 600 personer i fördomsfri och icke-diskriminerande rekrytering och digital kandidatattraktion.

Avslutningsvis är jag stolt och glad över att TNG som först i världen använder intervjuroboten Tengai i våra rekryteringar. Syftet med att vi utvecklat Tengai, tillsammans med Furhat Robotics, är att ta fördomsfri rekrytering till nästa nivå. Och vi är så tacksamma att Tengai uppskattas av såväl kandidater som kunder.

Vi önskar nu alla våra vänner en avkopplande och härlig jul och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete under 2020.

Med önskan om en skön helgledighet och ett gott nytt år!

Av: Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Rekommenderat för dig