TNG
TNG lanserar nyhetsbrev inom fördomsfri rekrytering under EU Diversity Month

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

TNG firar EU Diversity Month 2022 – lanserar nyhetsbrev inom fördomsfri rekrytering

Handplockade nyheter och inspiration, direkt till din mejlkorg!

Under maj månad firas varje år European Diversity Month – ett initiativ från EU-kommissionen för att uppmärksamma vikten av mångfald och inkludering på arbetsplatser. På TNG deltar vi genom att lansera ett nyhetsbrev inom fördomsfri rekrytering samt en ny videoserie för att sprida kunskap, medvetenhet och inspiration kring ämnet.

EU-kommissionen har under lång tid arbetat med lagstiftning för att främja mångfald och inkludering för att bekämpa diskriminering. Det har lett till ökad jämlikhet och bättre möjligheter för miljoner människor att kunna leva det liv de drömmer om.

Trots det måste vi alla – offentliga personer såväl som privata företag, ideella organisationer och städer –fortsätta samarbeta för ett mer jämlikt och inkluderande samhälle. Det är tanken bakom EU Diversity Month där årets tema ”building bridges” syftar till att uppmuntra partnerskap och samarbeten för ökad mångfald.

Sprida kunskap kring mångfald och inkludering

På TNG är vi specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning. Vår vision om en att bidra till en hållbar arbetsmarknad genom att se bortom fördomar genomsyrar allt vi gör. Därför vill vi självklart också vara med och uppmärksamma EU Diversity Month!

Vi gör det genom att lansera TNG Unbiased Insights – ett nyhetsbrev inom fördomsfri rekrytering där du som vill ha koll på nyheter och trender kring ämnet kan prenumerera och få en update direkt till din mejlkorg. Varje månad.

– För att hålla oss ajour inom fördomsfri rekrytering följer vi noggrant de senaste trenderna från branschen. Dels genom egen research, dels genom en löpande omvärldsbevakning för att fånga upp nya arbetssätt, infallsvinklar och best practice.

Det berättar Charlotte Ulvros, marknadschef på TNG.

Utöver nyhetsbrevet har vi också dragit igång en videoserie på LinkedIn där vi varje vecka lyfter videos som inspireras oss. Allt för att sprida kunskap, inspiration och bygga broar kring ämnet. Under EU Diversity Month såväl som alla årets veckor och månader.

– Som en del av vår vision om att bidra till en hållbar arbetsmarknad vill vi självklart inspirera fler till att satsa på fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering. Hoppas att du också vill följa med!

Charlotte Ulvros

Vill du få nyhetsbrevet TNG Unbiased Insights? Signa upp dig här nedanför – självklart helt kostnadsfritt!

Prenumerera på nyhetsbrevet här!

Helena Dalli från EU-kommissionen berättar mer om syftet bakom EU Diversity Month

Rekommenderat för dig