TNG
Skanska teckar ramavtal med TNG om rekrytering och bemanning

Lästid: 1 minut

Skanska tecknar ramavtal med TNG om rekrytering och bemanning

Rekryterar och Bygger för framtiden

Skanska har valt TNG och tecknat ramavtal om bemanning och rekrytering. Avtalet berör tjänster inom ekonomi och administration i Sverige.

Skanska är ett av världens största byggföretag med över 11 000 medarbetare i Sverige, 57 000 globalt. Byggföretaget framhåller de moderna objektiva urvalsmetoderna som ett bidragande skäl till att TNG vann upphandlingen.

– Vi är glada att ha vunnit en så stor rekryteringsupphandling. Särskilt uppskattar vi att Skanska värdesätter våra seriösa urvalsmetoder som fokuserar på att se bortom fördomar och verkligen hitta medarbetare med rätt potential. Att rekrytera kompetensbaserat handlar i förlängningen om att skapa ökad lönsamhet för våra uppdragsgivare, säger Niklas Bragée, storkundsansvarig på TNG.

Skanska satsar på mångfald och potential 

I samtliga uppdrag arbetar TNG med fördomsfria urvalsmetoder som möjliggör mångfald och fokuserar på kompetens och personlig potential, t ex via screeningtester. Testerna är en av flera metoder och de utgör en självklar del i samarbetet.

– Vi valde TNG för deras nytänkande arbetssätt med fokus på kompetensbaserade tillsättningar av bemannings- och rekryteringsuppdrag. Det rimmar väl med vår ambition. Med kunniga och drivna medarbetare bygger vi Sverige, säger Hanna Olsson, Category Manager på Skanska Sverige.

Rekommenderat för dig