TNG
TNG:s fördomsfria blogg – en av Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

TNG:s fördomsfria företagsblogg – en av Sveriges bästa 2018

”Fördomsfritt content skapar värde”

Vi på TNG är stolta att meddela att vår företagsblogg kammat hem en plats på listan ”Sveriges bästa företagsbloggar 2018”. Vi tackar allra ödmjukast och ser fram emot ett nytt år, där vi ska fortsätta utveckla vår blogg och skapa spännande och intresseväckande innehåll med utgångspunkt i fördomsfri rekrytering!

TNGs företagsblogg - en av Sveriges bästa företagsbloggar 2018Det är Expertvalet som står för utmärkelsen och som listar företag ”som med sina bloggar inspirerar, tipsar och reflekterar om utmaningar och tankar inom deras respektive branscher” samt ”ligger i framkant när det kommer till att erbjuda sina läsare relevanta och intressanta inlägg.”

På listan rankas 30 vinnare från olika branscher utan inbördes ordning. Tillsammans med TNG syns även företag som Carnegie, IBM, Meltwater, NCC, &frankly, Telia och PwC.

Vinnarkriterierna för årets företagsblogg

  1. Värdeskapande – Hur nyttig är informationen för den som läser bloggen? Är inläggen bra skrivna och innehållet relevant?
  2. Uppdaterad – Att bloggen uppdateras kontinuerligt.
  3. Design – Bloggens uppbyggnad, överskådlighet och navigering.

Alla vi på TNG är självklart väldigt hedrade och tacksamma. Särskilt med tanke på hur roligt vi tycker det är att driva denna blogg, där vi bevakar aktuella trender och händelser i rekryterings- och bemanningsbranschen och delar med oss av konkreta tips och råd som vi hoppas kan både inspirera och ibland utmana till att tänka nytt.

Vad vill du läsa om i vår blogg under 2019? Tipsa oss gärna på info@tng.se

TILL BLOGGEN!

Rekommenderat för dig