TNG
TNG vinnare av Sveriges Bästa Branschblogg 2023 - Bästa företagsbloggen inom rekrytering och bemanning

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

TNG vinnare av Sveriges Bästa Branschblogg 2023

Bästa företagsbloggen inom rekrytering och bemanning

Vi på TNG är stolta att berätta att vår blogg blivit utsedd till Sveriges Bästa Branschblogg 2023 inom rekrytering och bemanning. Vi tackar ödmjukast för utmärkelsen och ser fram emot att fortsätta utveckla vår blogg och skapa intressant och engagerande innehåll med utgångspunkt i fördomsfri rekrytering!

Varje år utser Navigator den bästa bloggen inom ett antal branscher. Juryn består av byråns digitala strateger och copywriters, med lång erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik branschblogg. För att utse vinnarna har juryn analyserat en lång rad bloggar inom respektive bransch och gjort en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO).

Juryns motivering

I branschen Rekrytering och bemanning kammar TNG hem vinsten med följande motivering:

TNG är bemanning- och rekryteringsbolaget med ett starkt fokus på fördomsfri rekrytering. I deras blogg, TNG Insights, blandas branschnyheter med tips och trix. Innehållet riktar sig till såväl arbetssökande som uppdragsgivare och har en stor bredd. Tonaliteten är tilltalande och artiklarna känns välarbetade och intressanta. Extra plus för de rapporter som går att ladda ner i utbyte mot en mejladress. Well done, TNG!

Tonalitet: 4
Design: 5
Funktionalitet: 3
Innehåll: 4
SEO: 5

Vinnare inom de andra branscherna är: Fortnox AB, Kinnarps Sweden, Göta Energi AB, Advania Sverige, Kampaay, PwC, NCC, AFRY samt We+.

Vill inspirera arbetsgivare och jobbsökare

TNG erbjuder tjänster inom fördomsfri, rekrytering, bemanning och interim

– På TNG har vi sedan 2012 aktivt bloggat och trendspanat kring fördomsfri rekrytering. Genom vår blogg når vi varje månad tusentals arbetsgivare och jobbsökare med kunskap, inspiration och konkreta tips kring att söka jobb och rekrytera fördomsfritt. Vår målsättning är att detta långsiktigt ska bidra till vår vision om en mer hållbar arbetsmarknad, där kompetens och fakta går före fördomar och subjektiva tolkningar.

Det säger Charlotte Ulvros, marknadschef på TNG, och fortsätter:

– Utmärkelsen till en av årets bästa branschbloggar är såklart en jätterolig bekräftelse att det vi gör fungerar och når fram, särskilt med tanke på att vi är ett förhållandevis litet inhouse-team som gör allt själva utan hjälp från någon extern byrå. Vi gillar det vi gör helt enkelt och ser fram emot att utveckla bloggen vidare!

Läs mer om årets vinnare av Sveriges Bästa Branschblogg eller besök vår blogg TNG Insights för att ta de av de senaste trenderna, nyheterna och tipsen. Har du idéer och förslag kring vad du vill läsa mer om i bloggen under 2023? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Rekommenderat för dig