TNG
TNG donerar läxhjälp till Röda Korset

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

TNG:s julklapp 2018: 72 000 kr till Röda Korsets läxhjälp

Läxhjälp – extra stöd för elever i behov

 

Åsa Edman Källströmer, VD, TNG – fördomsfri rekrytering och bemanningFinalen på 2018 närmar sig med stormsteg och det är dags att tacka personal, kunder, leverantörer och andra samarbetspartner för ett mycket gott samarbete. För sjätte året i rad väljer vi att inte ge bort traditionella julklappar. Istället donerar vi en större summa till Röda Korset. Allt enligt vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

Årets julklapp från oss på TNG blir en gåva på 72 000 kr, vilket motsvarar 600 läxpaket, till Röda Korsets läxhjälp. Läxhjälpen är en del i Röda Korsets arbete kring migration och integration i Sverige. Verksamheten riktar sig till barn som behöver extra stöd i skolan när deras egen familj inte har möjlighet att hjälpa till.

TNG donerar läxhjälp till Röda Korset

Ett händelserikt år

2018 har varit ett händelserikt år på TNG, där vi fortsatt att utveckla vårt sätt att tänka och arbeta. Det har resulterat i flera innovationer som vi ser utmanar gamla sanningar och gör vår bransch bättre. Bland annat har vi tagit fram en digital transparent kandidatprocess och påbörjat utvecklingen av en fördomsfri social rekryteringsrobot. Allt för att kunna ta nästa steg i fördomsfri rekrytering.

Vi önskar nu alla våra vänner en avkopplande och härlig jul och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete under 2019.

Med önskan om en skön helgledighet och ett gott nytt år!

Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Rekommenderat för dig