TNG
TNG lanserar rekryteringsguider med tips för chefer och HR under coronakrisen

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

TNG lanserar guider för chefer och HR

HR- och Chefstips kring rekrytering i corona-tider

Situationen kring covid-19 skakar om vardagen och skapar nya utmaningar för oss alla. Inte minst på arbetsmarknaden. På TNG vill vi hjälpa till och dela med oss av kostnadsfria guider med konkreta tips riktat till chefer och HR-specialister. 

Guiderna lyfter frågor som hur man leder och motiverar sitt team på distans, rekryterar i kristider och skapar en digital onboarding. De kostnadsfria guiderna kommer löpande att publiceras på TNG:s hemsida under rekryteringsguider.

Bidrag till en hållbar arbetsmarknad

TNG lanserar guider för chefer och HR Enligt Charlotte Ulvros, Chief Marketing and Experience Officer på TNG, ligger lanseringen av dessa guider i linje med företagets vision om en hållbar arbetsmarknad:

– Vi har valt att vidareutveckla vårt contentarbete ytterligare för att stötta alla som jobbar inom HR och chefsrollen i en vardag som just nu förändras på daglig basis.

– På TNG genomsyras allt vi gör av vår vision om att bidra till en hållbar arbetsmarknad. En stor del av det här arbetet är, förutom att utveckla vår fördomsfria rekryteringsmetodik, är att arbeta med research, trendspaningar och omvärldsbevakning. Att hitta relevant information som sätter fakta före magkänsla. Vi hoppas att detta kan bidra till en gnista inspiration, och extra motivation när det kanske behövs som mest.

Vill du ta del av Insights-guiderna från TNG? Läs mer och anmäl dig för att få veckobrevet med senaste nytt via länken nedan!

TILL GUIDERNA!

Fördomsfri rekrytering och bemanning med TNG

Vi gör fördomsfri rekrytering enkelt för dig.

TNG:s fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ mäter opartiskt kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Oasvett bransch eller yrkesområde gör vi det komplicerade enkelt och hittar rätt kandidater, utan att påverkas av förutfattade meningar eller magkänsla. Ett hållbart arbetssätt som gör att vi snabbt och kostnadseffektivt levererar rätt medarbetare som bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet på ditt företag.

Våra digitala lösningar och verktyg gör att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet. Och givetvis håller vi en nära och tät dialog med både kunder som kandidater, oavsett var de befinner sig.

Vi hjälper dig med rekrytering och bemanning av specialister och generalister. Dessutom rekryterar vi chefer och ledare med vår fördomsfria chefsrekrytering och ingenjörer med specialisterna på TNG Tech.

HITTA NYA MEDARBETARE!

Rekommenderat för dig