TNG
Marah Thomas jobbar som konsult på Systembolaget.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

5 snabba frågor! Marah om jobbet som konsult på Systembolaget

”Våga testa, var öppen och säg ja!”

Sugen på en flexibel anställning där du kontinuerligt ställs inför nya utmaningar? Då är konsultrollen något för dig! Få en inblick i hur det är att arbeta som TNG-konsult med en av våra uppskattade bemanningskonsulter Marah Thomas som just nu jobbar som konsult på Systembolaget. Här svarar hon på fem snabba frågor.

Under sin tid som student vid Stockholm universitet sökte Marah ett arbete som hon enkelt kunde kombinera med studierna. Lösningen blev en konsultroll hos TNG. Sommaren 2021 fick Marah sitt första uppdrag och har sedan dess haft flera olika jobb som konsult. Hon har bland annat arbetat som Candidate Experience Manager på TNGs dotterbolag Tengai och som receptionist hos Skanska. Idag kombinerar Marah studierna på masternivå med uppdraget som konsult hos Systembolaget, en av TNGs uppdragsgivare.

Konsult hos Systembolaget

Hur ser ditt konsultuppdrag ut idag?
– För tillfället jobbar jag som receptionist på Systembolaget. Ett konsultuppdrag som började i oktober 2021 och är fullbordat i slutet av sommaren. I min roll som receptionist ansvarar jag bland annat för att svara i telefon, ta emot besökare och hjälpa medarbetarna med olika interna ärenden.

Vad har du lärt dig av att arbeta som bemanningskonsult?
– Det jag främst har lärt mig sedan jag började arbeta som konsult är att vara flexibel och våga säga ja till nya möjligheter som dyker upp! För att klara av arbetet har jag även lärt mig att vara tålmodig och organiserad.

Du har varit konsult hos TNG ett tag nu, hur skulle du beskriva TNG med tre ord?
– Jag skulle säga att TNG står för fördomsfri rekrytering, öppenhet och snabbhet!

Tips till dig som vill testa på konsultyrket

Vilka är dina bästa tips eller råd till den som är nyfiken på att arbeta som konsult?
– Mitt bästa råd till en person som funderar på att arbeta som konsult är främst att våga vara öppen för alla olika möjligheter som dyker upp. När du godkänner ett nytt uppdrag är det okej att du inte kan allt eftersom du kommer lära dig arbetet under tiden du är där. Så därför tycker jag att man ska våga testa, säg ja till nya möjligheter och utmaningar!

Slutligen, vad har du för framtidsvisioner?
– Just nu fokuserar jag på att läsa klart mastersprogrammet i data- och systemvetenskap vid Stockholms universitetet samtidigt som jag fortsätter att ta mig an nya utmaningar som konsult hos TNG.

Vill du bli en av våra konsulter?

Nyfiken på att läsa mer om hur det är att vara bemanningskonsult hos oss på TNG? Läs mer här! Och välkommen att skicka in en spontanansökan hos TNG.

Skicka in en spontanansökan

Rekommenderat för dig