TNG
kvinna rekryterare chefsrekrytering

Rekrytera eller hyr framtidens chef – fördomsfritt och kompetensbaserat

Modern chefsrekrytering för trygga innovativa team

TNG lead logotyp

TNG Lead är specialister på modern, fördomsfri och hållbar chefsrekrytering och uthyrning. Vi rekryterar chefer och hyr ut ledare som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen. Anlita våra erfarna chefsrekryterare idag!

En värld som snurrar allt snabbare ställer nya krav på ledare. Dagens och morgondagens chefer måste kunna navigera i den digitala transformationen vi befinner oss i. En chef behöver vara utvecklingsorienterad, engagerad och kunna visa på ett tryggt ledarskap som bygger tillit.

kvinna chef chefsrekrytering stockholm kontor

På samma gång behöver dagens ledare möta kunders förändrade beteenden och leverera resultat. Det ställer höga krav på rätt personliga egenskaper och förmågor att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap. En ledare som skapar trygga och innovativa team.

Forskning visar nämligen att chefer som lyckas bygga psykologisk trygghet hos sina medarbetare är de som kommer bli mest framgångsrika. Så hur lyckas man identifiera dessa personer vid en chefsrekrytering? Det vet vi på TNG Lead.

Chefer med ledarskapspotential

Rekrytera eller hyr chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team.

Fördomsfritt och högre kvalitet

Intervjua fler kandidater kompetensbaserat och fördomsfritt för att få ett urval av högre kvalitet.

Faktabaserat beslutsunderlag

Du får ett jämförbart datadrivet och automatiserat beslutsunderlag av chefskandidater.

Med TNG Lead får du:

  1. Chefskandidater som bygger framgångsrika team genom att skapa psykologisk trygghet
  2. En senior chefsrekryterare som löpande återkopplar till dig under uppdraget
  3. En skräddarsydd och forskningsbaserad kompetensanalys baserad på VUCA-metoden
  4. En hållbar, datadriven och fördomsfri rekryteringsupplevelse: Här identifierar vi ledarskapspotential, digital mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation
  5. En öppen ansökningsprocess med inkluderande kandidatattraktion och transparent kandidatåterkoppling som stärker ert employer brand
  6. En fördomsfri urvalsmetod och objektiv värdering av urvalsdatan
  7. Behöver du hyra in en interimchef parallellt med chefsrekryteringen? Lugn, vi hjälper dig.

tng man chef interimkonsult

TNG lead interim rekrytering bemanning

Jag vill veta mer!

Fyll i formuläret intill så återkopplar vi till dig inom kort.

Rekrytera chef med TNG Lead!

Med TNG Leads fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik hjälper vi dig identifiera chefer och ledare med rätt egenskaper för att bygga framgångsrika team. Vi ser bortom personliga kontakter, nätverk, ålder, kön och bakgrund. Istället fokuserar vi på att mäta alla sökandes ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation. Vi har kontor i GöteborgStockholmMalmö, Örebro, Kopparberg och rekryterar över hela Sverige.

Vi analyserar också kandidaternas förmåga att skapa psykologisk trygghet. Enligt den senaste forskningen är psykologisk trygghet nyckeln till att skapa framgångsrika, förändringsbenägna och produktiva medarbetare. Fokus ligger på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med hållbart ledarskap – idag och i framtiden. Kort sagt: modern och fördomsfri chefsrekrytering.