TNG
Rekrytera chef och hyr interimskonsulter inom ledarskap med rätt framtidspotential - TNG Lead

Rekrytera eller hyr framtidens chef – fördomsfritt och kompetensbaserat

Modern chefsrekrytering för trygga innovativa team

Dags att rekrytera en ny chef? Ta hjälp av oss på TNG Lead – specialister på modern, fördomsfri och hållbar chefsrekrytering och interim. Vi rekryterar chefer och hyr ut ledare som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen. Hör av dig idag!

TNG Minilogga

En värld som snurrar allt snabbare ställer nya krav på ledare. Dagens och morgondagens chefer måste kunna navigera i den digitala transformationen vi befinner oss. Därmed behöver en chef vara utvecklingsorienterad, engagerad och kunna visa på ett tryggt ledarskap som bygger tillit.

Samtidigt behöver dagens ledare möta kunders förändrade beteenden och leverera resultat. Det ställer höga krav på rätt personliga egenskaper och förmågor att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap. Kort sagt: en ledare som skapar trygga och innovativa team.

Forskning visar nämligen att chefer som lyckas bygga psykologisk trygghet hos sina medarbetare är de som kommer bli mest framgångsrika. Så hur lyckas man identifiera dessa personer vid en chefsrekrytering? Det vet vi på TNG Lead.

Anlita oss

Rekrytera chef med TNG Lead så får du:

Rekrytera er nästa chef med TNG Lead - vår fördomsfria metodik mäter och identifierar rätt ledaregenskaper, idag och i framtiden.

Identifierar och mäter ledarskapspotential

Fakta och kompetens framför magkänsla och fördomar. Ja, i stället för att fokusera på personliga kontakter, nätverk, ålder, kön och bakgrund arbetar vi på TNG Lead med en fördomsfri och datadriven rekryteringsmetodik. På så sätt lyckas vi identifiera de chefer och ledare som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team. Idag och i framtiden.

Bland annat mäter vi alla sökandes ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation. Det medför att ni får in moderna ledare som är flexibla, affärsmässiga och bidrar till att utveckla organisationen framåt.

Hyr chef med rätt ledaregenskaper via TNG Lead

Hyra chef istället för att rekrytera

Ibland är det inte läge att rekrytera. Då kan inhyrning av en interim chef vara rätt lösning. Våra interimschefer är erfarna ledare som tas in exempelvis under förändringsarbete, föräldraledighet, för att utveckla organisationen eller för att leda ett team under en pågående ersättningsrekrytering. Resultatet blir chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

Vi arbetar aktivt med vårt nätverk av interimschefer. Dessutom söker vi externt för att bredda urvalet ytterligare med vår datadrivna och fördomsfria metodik.

Chefsjobb vi rekryterar just nu

Rekrytera chef i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och hela Sverige? Kontakta oss på TNG Lead idag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du få hjälp med att rekrytera eller hyra chefer? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv kort vilken typ av chefsroll du söker så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra mer om era behov och målsättningar framåt!

Besök oss lokalt!

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Här nedanför hittar du kontaktuppgifter direkt till våra lokalkontor.

Stockholm och norra Sverige

Pyramidvägen 7
Våning 6, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Göteborg och västra Sverige

United Spaces, Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-761 22 20
info@tng.se

Visa på karta

Malmö och södra Sverige

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Örebro och Mälardalen

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Kopparberg

Herrgårdsvägen 10
714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekommenderat för dig

Visa alla