TNG
Rekrytera HR Business Partner - kontakta TNG så matchar vi dig med rätt kandidat för din verksamhet. Fördomsfritt, datadrivet och kostnadseffektivt.

Rekrytering eller interimsuthyrning av HR Business Partner

Rekrytera eller hyr HR Business Partner Fördomsfritt

Behöver du någon som kan backa upp ditt företags HR-team inom ett specifikt affärsområde och samtidigt arbeta ur ett strategiskt perspektiv? Vi på TNG hjälper dig att rekrytera eller hyra er nästa initiativrika HR Business Partner som besitter god bedömnings- och beslutsförmåga för att du ska kunna driva organisationens HR-arbete framåt.

Hos TNG står alltid kandidatens kompetens i fokus. Med vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik kan vi öppna upp för fler kandidater. På så sätt kan vi hitta de bäst lämpade HR Business Partner-kandidaterna. HR Business Partners som är resultatorienterade, kommunikativa och drivna.

Rekrytera en processorienterad HR Business Partner

Eftersom en HR Business Partner ofta är en del av organisationens ledningsgrupp hen påverka och driva strategiska beslut med humankapitalet i åtanke. Genom att rekrytera via TNG kan organisationen säkerställa att personalfrågor hanteras utan att företagsutvecklingen glöms bort.

HR-jobb vi rekryterar just nu

Rekrytera hyr HR Business Partner

Hyr HR Business Partner som interimskonsult

Vid utvecklings- och förändringsarbete kan det vara en fördel att hyra in någon utifrån som har möjlighet att erbjuda nya perspektiv. TNG hjälper dig att snabbt hitta en interimskonsult som levererar, idag och imorgon.

Ibland kan företag behöva få in spetskompetens i syfte att säkra kvaliteten inom viktiga områden såsom personalarbetet. Genom att hyra in en HR Business Partner som interimskonsult kan ditt företag få in en startklar specialist. På så sätt kan företaget få hjälp av en utomstående att identifiera potentiella utvecklingsområden eller få stöttning vid redan pågående förändringsarbete.

Vid inhyrning av en interimskonsult är det du som arbetsgivare som bestämmer uppdragets längd och omfattning – flexibelt och helt på era villkor.

Varför välja TNG?

Med TNG som partner för rekrytering inom personal och HR får du:

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

– Linda Sundberg, HR-chef Scandinavian Biogas
Få hjälp med rekrytering av rätt HR Business Partner till din verksamhet. TNG gör löpande tillsättningar över hela Sverige.

Få mer information

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en HR Business Partner eller höra mer om vår interimslösning? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du rekrytera andra roller inom HR och personal?

Har du behov av att rekrytera andra roller inom HR och personal? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vi genomför HR-rekrytering i hela Sverige och tar gärna ett möte där vi berättar mer.

Boka möte här

Rekommenderat för dig

Visa alla