TNG
Rekrytera HR Business Partner

Rekrytering eller interimsuthyrning av HR Business Partner

Rekrytera eller hyr en HR Business Partner fördomsfritt idag!

Behöver du någon som kan backa upp ditt företags HR-team inom ett specifikt affärsområde och samtidigt arbeta ur ett strategiskt perspektiv? Vi på TNG hjälper dig att rekrytera eller hyra er nästa initiativrika HR Business Partner som besitter god bedömnings- och beslutsförmåga för att du ska kunna driva organisationens HR-arbete framåt redan idag.

Det som alltid står i fokus för oss på TNG är kandidatens kompetens. Med vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik kan vi öppna upp för fler kandidater. På så sätt kan vi hitta de bäst lämpade HR Business Partners-kandidaterna. HR Business Partners som är resultatorienterad, kommunikativ och drivna.

Rekrytera en processorienterad HR Business Partner

Eftersom en HR Business Partner ofta är en del av organisationens ledningsgrupp hen påverka och driva strategiska beslut med humankapitalet i åtanke. Genom att rekrytera via TNG kan organisationen säkerställa att personalfrågor hanteras utan att företagsutvecklingen glöms bort.

Med TNG som partner får du:

  1. Rekryterare som är välinsatta inom HR-branschen och har koll på soft skills vilket är betydelsefullt i en snabbt föränderlig värld.
  2. Datadrivna screeningtester som kan mäta din kommande HR Business Partners språkkunskaper, kommunikations- och samarbetsförmåga.
  3. Målgruppsanpassade marknadsaktiviteter där vi fokuserar på ert Employer Brand när vi publicerar och delar er platsannons för att attrahera rätt HR Business Partner.
Rekrytering HR Business Partner

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en HR Business Partner eller höra mer om vår interimslösning?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Rekrytera hyr HR Business Partner

Hyr en HR Business Partner som interimskonsult

När utvecklings- och förändringsarbete ska äga rum kan det vara en fördel att hyra in någon utifrån som har möjlighet att erbjuda nya perspektiv. TNG hjälper dig att snabbt hitta en interimskonsult som levererar, idag och imorgon – alltid kompetensbaserat!

Ibland kan företag behöva få in spetskompetens i syfte att säkra kvaliteten inom viktiga områden såsom personalarbetet. Genom att hyra in en HR Business Partner som interimskonsult kan ditt företag få in en startklar specialist. På så sätt kan företaget få hjälp av en utomstående att identifiera potentiella utvecklingsområden eller få stöttning vid redan pågående förändringsarbete.

Vid inhyrning av en interimskonsult är det även du som arbetsgivare som bestämmer uppdragets längd och omfattning – flexibelt och helt på era villkor.

Behöver du rekrytera andra roller inom HR och personal?

Har du behov av att rekrytera andra roller inom HR och personal? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vi genomför rekrytering inom HR-branschen i hela Sverige och tar gärna ett möte där vi berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!

Jobb inom HR och personal vi rekryterar just nu

Se fler jobb