TNG
Rekrytera HR-specialist

Rekrytera eller hyr interim HR-specialist

Rekrytera eller hyr in en HR-specialist idag!

Rekrytera eller hyr in en HR-specialist när du behöver utöka er HR-avdelning med spetskompetens inom rekrytering, talang attraktion eller generellt HR-arbete. Med TNG:s långa erfarenhet av fördomsfri rekrytering och interim inom HR hjälper vi dig hitta en HR-specialist eller HR-chef som levererar, idag och imorgon.

På TNG förkastar vi magkänslan och sätter istället kandidatens kompetens och potential i fokus. Med vår kompetensbaserade och datadrivna metodik öppnar vi upp för fler kandidater och hittar därför den bäst lämpade HR-specialisten och chefen för just ert företag. En HR-specialist med strategiska, analytiska och kommunikativa förmågor som kan driva HR-arbetet framåt.

Rekrytera en driven HR-specialist

Ett företags personal är en viktig resurs, oavsett om företaget är större eller mindre till sin storlek. Av denna anledning är det viktigt att företagets personal tillgodoses. Genom att rekrytera en HR-specialist fördomsfritt med TNG kan risken för dyra och utdragna felrekryteringar, missnöjda anställda och hög sjukfrånvaro minska. HR-specialisten kan även bli en viktig del inom ledningsgruppen och företagets utveckling framåt där humankapitalet inte glöms bort.

Med TNG får du alltid:

  1. Rekryterare som är välinsatta inom HR-branschen och har koll på soft skills vilket är betydelsefullt i en snabbt föränderlig värld.
  2. Utvalda vetenskapliga personlighets-, begåvnings- och färdighetstester som bland annat mäter er kommande HR-specialist stresshantering, samarbets- och kommunikativa förmåga.
  3. HR-specialister som genomgått vår datadrivna process där vi identifierar kompetens och potential utifrån vad just ditt företag efterfrågar.
Rekrytering HR-specialist

Kontakta oss!

Vill du höra mer om vår interimslösning eller veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en HR-specialist?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Rekrytera HR-specialist

Hyr in en HR-specialist som interimskonsult

Ibland kan man behöva tillsätta en vakant tjänst eller få in en HR-specialist snabbt och enkelt, då passar det bra att hyra in en interimskonsult med TNG!

Eftersom ett företags personal är en betydelsefull resurs är det viktigt att personalarbetet inte blir åsidosatt, framförallt inte under en längre tid. Om du snabbt behöver fylla ut en HR-specialisttjänst under en utdragen rekryteringsprocess, sjukfrånvaro eller föräldraledighet lämpar sig det att hyra in en interimskonsult.

I och med att interimskonsulter har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna slipper du långa komplexa introduktioner. På så sätt får du en startklar HR-specialist som direkt kan börja med det aktuella HR-arbetet samtidigt som denne har möjlighet att erbjuda nya perspektiv till teamet då hen kommer utifrån.

Behöver du rekrytera andra roller inom HR och personal?

Har du behov av att rekrytera andra roller inom HR och personal? Då kan TNG givetvis hjälpa dig! Vi arbetar löpande med rekrytering inom HR i hela Sverige och vi tar gärna ett möte där vi berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!

Jobb inom personal och HR vi rekryterar just nu

Se fler jobb