TNG
Rekrytera HR-specialist

Rekrytera eller hyr interim HR-specialist

Rekrytera eller hyr in en HR-specialist

Rekrytera eller hyr in en HR-specialist när du behöver utöka er HR-avdelning med spetskompetens inom rekrytering, talangattraktion eller generellt HR-arbete. Med vår långa erfarenhet av fördomsfri rekrytering och interim inom HR hjälper vi dig hitta en HR-specialist eller HR-chef som levererar, idag och imorgon.

Vad gör en HR-specialist?

Personer inom HR kan ha många olika titlar. Till exempel organisationsutvecklare eller personaladministratör. En HR-specialist kan hantera ett brett spektrum av uppgifter, från administrativa ansvarsområden till rekryteringsprocesser, inklusive platsannonsering och anställningsintervjuer. De planerar introduktioner för nyanställda, driver kompetensutvecklingsinsatser och förbereder underlag för lönesamtal. De spelar också en nyckelroll i att skapa och upprätthålla en god arbetsmiljö, verka för jämställdhet på arbetsplatsen, ge stöd i hälsofrågor och assistera med personalomplaceringar.

Rekrytera en driven HR-specialist

Ett företags personal är en viktig resurs, oavsett om företaget är större eller mindre till sin storlek. Av denna anledning är det viktigt att företagets personal tillgodoses. Genom att rekrytera en HR-specialist fördomsfritt med TNG kan risken för dyra och utdragna felrekryteringar, missnöjda anställda och hög sjukfrånvaro minska. HR-specialisten kan även bli en viktig del inom ledningsgruppen och företagets utveckling framåt där humankapitalet inte glöms bort.

På TNG förkastar vi magkänslan och sätter istället kandidatens kompetens och potential i fokus. Med vår kompetensbaserade och datadrivna metodik öppnar vi upp för fler kandidater och hittar därför den bäst lämpade HR-specialisten och chefen för just ert företag. En HR-specialist med strategiska, analytiska och kommunikativa förmågor som kan driva HR-arbetet framåt.

Kom igång idag!

Jobb inom personal och HR vi rekryterar just nu

Hyr in en HR-specialist som konsult för att driva din organisations HR-arbete framåt.

Hyr HR-specialist som konsult

Ibland kan man behöva tillsätta en vakant tjänst eller få in en HR-specialist snabbt och enkelt, då passar det bra att hyra in en konsult med TNG!

Eftersom ett företags personal är en betydelsefull resurs är det viktigt att personalarbetet inte blir åsidosatt, framförallt inte under en längre tid. Om du snabbt behöver fylla ut en HR-specialisttjänst under en utdragen rekryteringsprocess, sjukfrånvaro eller föräldraledighet lämpar sig det att hyra in en interimskonsult.

I och med att interimskonsulter har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna slipper du långa komplexa introduktioner. På så sätt får du en startklar HR-specialist som direkt kan börja med det aktuella HR-arbetet samtidigt som denne har möjlighet att erbjuda nya perspektiv till teamet då hen kommer utifrån.

Varför rekrytera HR-specialist med TNG?

Jag är impad över metodiken. Jag får det lilla extra, en högre kvalitet på kandidaterna. Det ger trygghet och det gör att TNG står ut i mängden.

– Magnus Eklund, tf regionchef för Eitech och Emil Lundgren
Rekrytera eller hyr HR-specialist idag! Kontakta TNG så hittar vi rätt lösning för era behov.

Redo att hitta er nya HR-specialist?

Vill du höra mer om vår konsultlösning eller veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en HR-specialist? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter som hjälper dig hitta rätt lösning för just er. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du rekrytera andra roller inom HR och personal?

Har du behov av att rekrytera andra roller inom HR och personal? Då kan TNG givetvis hjälpa dig! Vi arbetar löpande med rekrytering inom HR i hela Sverige och vi tar gärna ett möte där vi berättar mer. Nyfiken på vilka kunder vi samarbetar med? Ta en titt på vilka lediga HR-jobb vi har ute just nu!

Rekommenderat för dig

Visa alla