TNG
Rekrytera säljchef

Rekrytera säljchef eller hyr en interimschef inom försäljning

Rekrytera eller hyr in en säljchef fördomsfritt!

Behöver du en säljchef som arbetar affärsinriktat och även har förmågan att coacha och motivera sina teammedarbetare att prestera över sin prognos? Bra! Då kan vi på TNG Lead hjälpa dig att rekrytera din nästa säljchef, eller hitta en interim försäljningschef som driver säljavdelningen och affärerna framåt.

TNG-LEAD

För oss på TNG Lead är det alltid kandidatens kompetens och inneboende potential och motivation som står i centrum. Vi har möjlighet att leverera den bäst lämpade kandidaten genom att öppna upp för fler sökande. Detta gör vi med hjälp av vår datadrivna och moderna chefsrekryteringsmetodik. Resultatet av detta är att vi kan hitta en säljchef som har förmågan att leda och driva olika team med fokus på både de individuella och organisatoriska affärsmålen.

Rekrytera en teamorienterad säljchef

Att ett företags olika säljmål blir uppfyllda är en viktigt del för dess affärsutveckling. För att säkerställa att denna målsättning inte halkar efter är det affärskritiskt att de rätt säljchef på plats. Genom att rekryterar en säljchef med TNG Lead kan ditt företag kvalitetssäkra och utveckla er lönsamhet i affären. Med rätt verktyg identifierar vi att säljchefen har kompetens att optimera varje medarbetares prestation och utveckling, och att deras ledarskap utvecklar teamet och och bidrar till att driva företagets tillväxtresa framåt.

Kom igång idag!

Med TNG Lead som chefsrekryterare och partner får du:

  1. Rekryterare som har lång erfarenhet av modern chefsrekrytering inom sälj.
  2. Datadrivna tester som skräddarsys efter din organisations önskemål för att hitta rätt säljchef till just ert uppdrag.
  3. Utökade bakgrundskontroller via ToFindOut, eftersom en säljchef representerar företagets varumärke.
Rekrytera hyr säljchef

Hyr en interimschef inom försäljning

När en pågående rekryteringsprocess tar längre tid än tänkt eller er säljchef går på föräldraledighet kan en snabb interimsinhyrning med TNG Lead vara på sin rätta plats!

För att behålla motivationen och styrningen för ett företags säljteam är det viktigt att rollen inte är vakant under en längre tid. Genom att hyra in en säljchef som interimskonsult får du någon som är startklar och har god erfarenhet av rollen. En person som direkt börjar jobba med säljteamet och bibehåller, eller ökar, försäljningen.

Med TNG Lead hyr du interimschefer som försäljning som har rätt ledarskapspotential. Chefer som bygger framgångsrika, produktiva och välmående team genom att skapa psykologisk trygghet i gruppen.

Jobb inom sälj vi rekryterar just nu

Rekrytering säljchef

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur vi på TNG Lead kan hjälpa dig att rekrytera en säljchef eller höra mer om hur vi tillsätter interimschefer inom försäljning?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra chefs- och ledarskapsroller?

Har du behov av att rekrytera andra chefs- och ledarskapsroller? TNG Lead hjälper dig givetvis! Vi arbetar löpande med chefsrekryteringar i hela Sverige och tar gärna ett möte där vi berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!

Rekommenderat för dig

Visa alla