TNG
Rekrytera IT-personal som gör skillnad när ni hjälper era kunder och användare i er IT-support

Rekrytera IT-personal inom support i hela Sverige – datadrivet och fördomsfritt

Rekrytera personal inom IT-support och drift

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med medarbetare som förstår att kommunikation och service är lika viktigt som teknik och systematik? Bra! Då ska du vända dig till oss på TNG IT Digital när du behöver rekrytera. Vi är specialister på att hitta IT-personal fördomsfritt och datadrivet. Talanger som sätter kund och användare i centrum. Varje dag.

rekrytering it digital rekryteringsföretag

Vi vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du IT-personal med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare. Medarbetare som speglar era användare och förstår deras behov.

Några av de tjänster vi har rekryterat till i år är servicedesktekniker, supporttekniker, helpdesk-tekniker, onsite-tekniker, IT-tekniker, drifttekniker och NOC-tekniker.

Vår IT-personal gör skillnad

Vi lyckas med vår IT-rekrytering tack vare vår fördomsfria och datadrivna metodik som utmanar klassisk IT-rekrytering och era kompetenskrav. Det innebär att vi bara bedömer de faktorer som påverkar arbetsprestationen och bortser från förutfattade meningar och fördomar. Det bidrar till ökad mångfald i teamet och nöjdare slutanvändare. IT-personal som helt enkelt gör skillnad. Varje dag. 

Rekrytera IT-personal inom IT-support och drift med TNG IT Digital

Jag vill rekrytera IT-personal!

Fyll i formuläret så återkommer en av våra erfarna IT-rekryterare till dig inom kort.

Rekommenderat för dig

Visa alla