TNG
Rekrytera IT-personal som gör skillnad när ni hjälper era kunder och användare i er IT-support

Rekrytera IT-personal inom support i hela Sverige – datadrivet och fördomsfritt

Rekrytera personal inom IT-support och drift

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med medarbetare som förstår att kommunikation och service är lika viktigt som teknik och systematik? Bra! Då ska du vända dig till oss på TNG IT Digital när du behöver rekrytera. Vi är specialister på att hitta IT-personal fördomsfritt och datadrivet. Talanger som sätter kund och användare i centrum. Varje dag.

Vi vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du IT-personal med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare. Medarbetare som speglar era användare och förstår deras behov.

rekrytering it digital rekryteringsföretag

Några av de tjänster vi har rekryterat till i år är servicedesktekniker, supporttekniker, helpdesk-tekniker, onsite-tekniker, IT-tekniker, drifttekniker och NOC-tekniker.

Vår IT-personal gör skillnad

Vi lyckas med våra IT-rekryteringar tack vare vår fördomsfria och datadrivna metodik som utmanar klassisk IT-rekrytering och era kompetenskrav. Det innebär att vi bara bedömer de faktorer som påverkar arbetsprestationen och bortser från förutfattade meningar och fördomar. Det bidrar till ökad mångfald i teamet och nöjdare slutanvändare.  IT-personal som helt enkelt gör skillnad. Varje dag. 

Med TNG IT Digital får du:

Ökad kundnöjdhet

Med vår datadrivna och fördomsfria IT-rekrytering mäter vi serviceorientering, problemlösningsförmåga och systematiskt arbetssätt via arbetspsykologiska tester.

Trygg rekrytering

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och konsultföretag vilket innebär att allt går till på rätt sätt. Vi följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

Kvalitetssäkrade medarbetare

Vid rekrytering av IT-personal är bakgrundskontroller extra viktigt, då dessa roller har behörigheter till konfidentiella system och affärskritisk information.

Rekrytera IT-personal inom IT-support och drift med TNG IT Digital
Jag vill rekrytera IT-personal!

Fyll i formuläret så återkommer en av våra erfarna IT-rekryterare till dig inom kort.