TNG
Chefsjobb i fokus på liveshopping med TNG Lead.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

Spännande chefsjobb i liveshopping med TNG Lead

Liveevent för dig som vill göra karriär som chef

Chefsjobb är temat för vår nästa liveshopping som denna gång direktsänds av TNG Lead. Under programmet kommer vi bjuda på en rad spännande jobb i ledande befattningar över hela landet – inom flera branscher. Perfekt inspiration för dig som är redo för en ny jobbutmaning i en ledande roll.

Sändningen, som är den fjärde i ordningen av Jobbshopping Live, sänds från TNGs kontor i Stockholm tisdagen den 29 mars kl. 11.30.

Som tittare kan du förvänta dig en djupdykning i ett antal utvalda chefsjobb runt om i landet. Allt under ledning av våra rekryterare från TNG Lead: Martin Sundler och Claudia Ullreich Engmér. Du kommer bland annat att få relevant information om rollen, teamet, chefen, lön och förmåner. Dessutom finns möjlighet att ställa frågor direkt till rekryterarna i chatten och självklart söka lediga chefsjobb via vår jobbsajt.

Du streamar vår liveshopping med fokus chefsjobb enkelt på TNGs jobbshoppingssida eller Showroom. Via länkarna kan du även streama alla våra tidigare events i efterhand.

Varmt välkommen!

Streama här!

Rekommenderat för dig