TNG
TNGs satsar på liveshopping.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Premiär! TNG lanserar Jobbshopping Live

unik liveshopping riktat till dig som söker jobb

Först kom liveshopping. Nu lanseras vi på TNG jobbshopping! Ett för branschen nytt och världsunikt format för att visa upp och marknadsföra lediga jobb och engagera jobbsökare. Allt i direktsändning!
Missa inte premiären måndagen den 7 mars kl 18.30.


E-handelstrenden med liveshopping har tagit världen med storm de senaste åren. I Asien står till exempel liveshopping idag för hisnande 40 % av all e-handelsförsäljning.

Även i Sverige växer konceptet snabbt. Bland annat inom detaljhandeln och modebranschen där starka varumärken såsom Caia, Indiska, Åhlens och Kjell & Company redan valt att satsa på egna events.

TNG utmanar rekryteringsbranschen

Nu tar vi på TNG det spännande formatet ett steg längre. I stället för att locka tittare till köp, kommer vår liveshopping att inspirera till att söka jobb fördomsfritt.

– Vi på TNG utmanar gärna och testar nya sätt att möta jobbsökare. Och konceptet med liveshopping känns klockrent för oss. Vi har alltid sett våra kandidater som kunder och vi jobbar ständigt för att förbättra och vara transparenta kring vår kandidatupplevelse. Det här blir ytterligare en konkret satsning i det arbetet, säger Charlotte Ulvros, marknadschef på TNG och fortsätter:

– Det känns såklart jätteroligt att vi blir först i Sverige, och kanske världen (!), att testa liveshopping riktat till jobbsökare. Inte minst när det just nu är högtryck på arbetsmarknaden och råder kandidatbrist inom många branscher.

Liveshopping för dig som söker jobb

Det nya eventet, som fått namnet ”Jobbshopping Live”, blir ytterligare en Talent Aquisition-kanal för oss på TNG att kommunicera med aktiva jobbsökare. Men också nå ut till personer som precis börjat fundera på att byta jobb.

– Här kan vi möta potentiella kandidater på ett nytt, engagerande och framför allt personligt sätt och inspirera dem att söka jobb som de annars kanske inte hade fått upp ögonen för. Det ska bli jättekul att se vilken respons vi får.

Charlotte Ulvros, marknadschef TNG

Jobbsökare kan ställa frågor direkt i chatten

Tanken är att varje avsnitt kommer att lyfta ett specifikt yrkesområde. Allt för att attrahera rätt målgrupp.

Premiäravsnittet kommer att sändas från TNG Syds kontor i Malmö med fokus på ekonomijobb runt om i landet. Under programmet, som leds av våra rekryterare Angelina Nilsson och Rebecca Henriksson, kommer tittarna att få fördjupad information om respektive roll men också få veta mer om arbetsplatsen, teamet, chefen och lönen.

Därefter kommer både ingenjörsjobb och chefsjobb lyftas i kommande avsnitt.

– Att titta på våra sändningar ska ge jobbsökaren ett mervärde i form av information som inte vanligtvis hittas i en platsannons. Tittarna kan samtidigt ställa frågor direkt i vår chatt och söka jobbet live, säger Charlotte Ulvros.

Premiären sker måndagen den 7 mars kl 18.30. Sedan är ytterligare tre avsnitt inplanerade under mars. Allt i samarbete med den internationellt skalbara plattformen Streamify.

På vår jobbshoppingsajt streamar du alla våra events. Passa också på att gå in och kika bland våra lediga jobb redan nu. Du söker alltid jobb fördomsfritt, anonymt och utan personligt brev hos oss på TNG.

Se alla lediga jobb!

Rekommenderat för dig