TNG
Här hittar du medlemsförmåner i vårt Talent Nwteowk

Medlemsförmåner TNG Talent Network

Det här får du som talang och medlem i TNG Talent Network!

Välkommen till TNG Talent Network! Här får du koll på dina medlemsförmåner.

Eget medlemskonto

När du skapar ett konto i TNG Talent Network blir du en del av vårt medlemsnätverk. Här kan du fritt uppdatera din profil med vilka tjänsteområden du skulle vilja arbeta med, lägga in ditt senaste CV eller LinkedIn-profil för nuvarande och framtida jobbsökande samt ta del av alla medlemsförmåner.

Garanti att alla ansökningar hanteras fördomsfritt och enligt gällande lagstiftning

Som medlem har du fri tillgång att söka alla lediga jobb hos TNG. Självklart följer vi svensk lagstiftning och säkerställer att din ansökan hanteras fördomsfritt, där varje rekryterare fokuserar på din kompetens och potential för jobbet du söker. Vi bryr oss inte om hur gammal du är, vad du heter eller vilken skola du har gått på. Du är därför anonym med ditt namn gömt för rekryteraren i första urvalsfasen och vi läser alla sökandes CV först efter slutförda arbetspsykologiska screeningtester.

Snabbare ansökningsprocess

Dina registrerade ansökningsuppgifter sparas så du kan återanvända dem nästa gång du söker ett ledigt jobb via TNG. Har du genomfört några arbetspsykologiska screeningtester hos oss finns dessa också sparade så att du slipper göra om samma test flera gånger.

Fri tillgång att följa din ansökan digitalt genom hela ansökningsprocessen

Genom att när som helst logga in på TNG Talent Network i din mobil eller dator kan du följa alla dina ansökningar i realtid. Du ser smidigt vilka steg som finns i rekryteringsprocessen och var just din ansökan befinner sig.

Fullt sökbar av TNGs rekryterare med möjlighet att bli personligt kontaktad om relevanta jobberbjudanden

Om din profil passar ett ledigt jobb riktigt bra så ringer vi dig direkt för att berätta mera om tjänsten och stämma av ditt intresse. Här kan det ibland gå riktigt fort och plötsligt har du ett nytt jobb!

Nyhetsbrev om trender och tips inom karriär och jobbsökande

Medlemskapet i TNG Talent Network hjälper både dig som söker jobb idag och dig som på sikt vill vidare i karriären. Vi som jobbar med rekrytering hela dagarna hjälper gärna till med smarta tips inom jobbsökande och karriär. Vi delar också med oss av våra årliga trendspaningar och nyheter inom olika branscher. Detta dyker upp som nyhetsbrev till din e-postadress då och då.

Erbjudanden och rabatter hos TNGs samarbetspartners

Ibland vill vi ge dig som medlem lite extra guldkant på tillvaron! Det kan vara föreläsningar inom karriär, möjlighet att få personlig karriärcoachning eller CV-granskning men också olika erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Nya erbjudanden är på gång. Håll utkik!

Vad är en talang?

På TNG tror vi på en hållbar arbetsmarknad, där varje person värdesätts för sin faktiska kompetens framför fördomar om hur den perfekta medarbetaren ser ut. Vi kallar det fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Och eftersom alla jobb ser olika ut, måste även talangerna – de som utför jobbet – se olika ut.

Vad är dina styrkor och vilken typ av jobb passar dina talanger bäst? Om du skapar ett konto i TNG Talent Network kommer en av våra rekryterare skicka dig ett personlighetstest inom några dagar. Vi hoppas att det hjälper dig på vägen till nästa jobb!

Skapa konto i TNG Talent Network!

Rekommenderat för dig

Visa alla