TNG
TNG Talent Assesement bedömer framtida arbetsprestation och potential med arbetspsykologiska tester och robotintervjuer med Tengai

TNG Talent Assessement med Tengai

Bedöm potential i talang- och ledarutvecklingsprogram

TNG Talent Assessment är en Second Opinion-tjänst för företag och organisationer som vill kartlägga och bedöma generell arbetsprestation, potential, personliga egenskaper och begåvning i sina talang- och ledarutvecklingsprogram. I nära samarbete genomför vi Tengai-intervjuer, skräddarsydda arbetspsykologiska tester samt ger tydlig återkoppling till både kund och kandidat. 

Med TNG Talent Assessement hjälper vi organisationer att skapa ett än mer kvalitativt och datadrivet beslutsunderlag. Främst används tjänsten hos företag som rekryterar eller driver talangprogram på egen hand. Men också hos stora rekryteringsavdelningar in-house som behöver kartlägga och bedöma potentialen hos nuvarande eller framtida medarbetare.

Vi assisterar också de företag som driver egna traineeprogram. Här vill organisationen ofta göra det mesta själva, men ha en extern kvalitetsgranskning. Dessutom hjälper vi företag som behöver hjälp med Second Opinion, där Tengai-intervjuer bidrar till en ytterligare kvalitetshöjning.

Beställ Tengai intervjuer idag

Med TNG Talent Assessment får din organisation

  • Ett datadrivet och mer objektivt beslutsunderlag med fokus på framtida generell arbetsprestation
  • Möjlighet att effektivt genomföra fler kompetensbaserade intervjuer kostnadseffektivt och fördomsfritt
  • Fler kvalificerade kandidater till sina talang- och karriärutvecklingsprogram och ledarutvecklingsprogram
  • Avlastning med bedömning av kandidater och återkoppling till desamma
Få mer information om TNG Talent Assessment

Hör av dig!

Vill du veta mer om TNG Talent Assessment? Och hur vi kan avlasta ditt företag genom att göra en kvalitetssäkrad bedömning av kandidater i trainee-, chefs-, och ledarprogram? Kul! Lämna informationen här bredvid så hör vi av oss inom kort!