TNG
Jonas Rydensjö, IT Department Manager på Skandia är en av talarna på Unbiased Day 2024

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

IT-chefen som utmanade – möt Jonas Rydensjö på Unbiased Day

Lärdomar och insikter från framtidens talangprogram

Vad krävs för att våga satsa på ett nystartat talangprogram och hur får man som chef med sig resten av organisationen? Möt Jonas Rydensjö – IT Department Manager hos Skandia – på Unbiased Day 2024!

Anmäl dig här!

Jonas Rydensjö har en lång bakgrund i försäkringsbranschen. För cirka 15 år sedan tog han steget från verksamhet till IT, något han verkligen inte ångrar. Och sedan fyra år tillbaka jobbar Jonas som chef på Skandias IT-avdelning i Stockholm. Banken och försäkringsbolaget som blev först ut att hitta topptalanger inom IT utifrån ett tydligt fokus på mångfald och innovation med det nya talangprogrammet Diversity4Tech från Ada Digital.

Resultatet? En ny stark grupp av framtida .NET-utvecklare, med olika bakgrund och perspektiv. Som tillsammans ger energi till hela organisationen.

På årets Unbiased Day kommer Jonas Rydensjö tillsammans med Johanna Rydberg, Program Manager för Diversity4Tech, att dela med sig av lärdomar och insikter från talangprogrammet. Säkra din plats redan idag!

I en föränderlig värld, där IT kanske är det område som rör sig allra snabbast, behöver vi personer som ständigt lär sig nytt och vågar utmana det som varit.

Jonas Rydensjö

4 snabba frågor till Jonas Rydensjö inför Unbiased Day 2024

 1. Varför ska chefer ta del av din föreläsning? 
  – Jag hoppas bjuda på insikter om hur ett traineeprogram kan stärka både team och organisation, med mångfald på köpet.
 2. Varför det så viktigt att våga rekrytera på potential för att möta kompetensbehoven i Sverige?
  – I en föränderlig värld, där IT kanske är det område som kanske rör sig allra snabbast, behöver vi personer som ständigt lär sig nytt och vågar utmana det som varit. Genom att fokusera på potential och öppna upp möjligheten för fler att söka till programmet, lockade vi en stor variation av sökanden. Deras nyfikenhet och färdigheter hjälper oss att bibehålla en utvecklande och innovativ kultur.
 3. Vad är dina viktigaste lärdomar från att arbeta med talangprogram i en IT-organisation?
  – Att det är ett fantastiskt komplement till rekrytering här och nu, en win-win-situation. Talangerna får en bra start på sin yrkeskarriär och vi som organisation får drivna och duktiga medarbetare. En energiboost inte bara för IT, utan för hela bolaget!
 4. Vad vill du att publiken ska ta med sig från din föreläsning?
  – En nyfikenhet på traineeprogram, men också tips och trix för hur man kan komma igång och driva det framgångsrikt över tid.
Unbiased Day 2024: Anmäl dig till årets trend- och rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist från TNG och Ada Digital!

Unbiased Day 2024: Årets rekryteringsevent för chefer & HR

Häng med på senaste trenderna och framtidssäkra ditt team på årets trend- och rekryteringsevent för chefer och HR!

Under en fullmatad förmiddag undersöker vi tillsammans med spännande talare, vad coexistence – samverkan mellan människa och teknik – betyder för AI-utveckling, industri 5.0 och framtidens rekrytering. Och hur det redan påverkar din verksamhet.

Anmäl dig idag!

Rekommenderat för dig