TNG
Patrik Reman gästar Unbiased Day 2024 och bjuder på konkreta verktyg och strategier för tillitsbaserat ledarskap genom komplexa förändringar.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

HR-experten Patrik Reman en av talarna på Unbiased Day

Förändringsledning i AI-tider

Patrik Reman kan stoltsera med en placering på ”TOP 250 most influential person in HR worldwide” två år i rad och hans HR-avdelning har dessutom blivit nominerad till ”Årets HR-team” hela tre gånger. Under Unbiased Day 2024 bjuder den mångfacetterade HR- och ledarskapsexperten på konkreta verktyg och strategier kring förändringsledning i en tid där AI ritar om allt vi tidigare sett.

Ta del av hans föreläsning här

Patrik Reman har minst sagt en gedigen meritlista inom HR, ledarskap och organisationsutveckling. Med stor erfarenhet från en rad ledande roller inom industrin såväl som rekryterings- och bemanningsbranschen.

Under de senaste tio åren har Patrik fokuserat på att utveckla HR-processer till att vara LEAN, automatiserade, AI-styrda och digitala. Både inom kommuner, privata företag och statliga myndigheter. Han har även bidragit till internationella ISO-standarder för HR-processer som en del av den svenska expertdelegationen och hans forskningsstudier inom rekrytering och framtidens HR har nått ut till över 35 000 läsare.

För sina bedrifter har han också uppmärksammats stort inom HR-sfären. Bara de senaste åren har Patrik nominerats i samband med Årets chef 2023 i Tidningen Chef, Årets chef i Gävle kommun 2022, Årets nyskapande chef i Tidningen Offentliga Affärer och Årets ledare på Framtidsgalan 2023.

Under sin föreläsning på Unbiased Day 2024 kommer Patrik att fokusera på vikten av att leda med tillit, transparens och tydlighet i en snabbföränderlig värld. Och hur man kan införliva dessa värderingar i en modern arbetsmiljö. En föreläsning du inte vill missa!

Framgångsrika förändringsinitiativ är ofta kopplade till en stark kultur av öppenhet och tillit.

Patrik Reman

Observera att Patriks föreläsning redan har varit och går att se i efterhand i slutet av hans gästblogg hos oss.

4 snabba frågor till Patrik Reman inför Unbiased Day 2024

 1. Varför ska chefer ta del av din föreläsning?
  – För att få en djupare förståelse av hur man kan leda sina team genom teknologiska och organisatoriska förändringar på ett sätt som bygger på tillit och transparens.
 2. Vad är det som gör att du brinner för ämnet tillitsbaserat ledarskap under förändring?
  – Jag är intresserad av ämnet eftersom det har en direkt påverkan på arbetsprestanda och trivsel i teamet och på arbetsplatsen.
 3. Vad är dina viktigaste lärdomar av att utveckla HR-processer till att vara LEAN, AI-styrda inom offentlig sektor och industrin?
  – Några av mina huvudlärdomar är vikten av att vara flexibel och att kontinuerligt förbättra processer. Och att verkligen involvera teamet i denna utveckling.
 4. Vad vill du att publiken ska ta med sig från din föreläsning?
  – Jag vill att publiken går därifrån med konkreta verktyg och strategier för att leda sina organisationer genom komplexa förändringar. Med en förnyad tro på kraften av tillit och transparens.
Unbiased Day 2024: Anmäl dig till årets trend- och rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist från TNG och Ada Digital!

Unbiased Day 2024: Årets rekryteringsevent för chefer & HR

Häng med på senaste trenderna och framtidssäkra ditt team på årets trend- och rekryteringsevent för chefer och HR!

Under en fullmatad förmiddag undersöker vi tillsammans med spännande talare, vad coexistence – samverkan mellan människa och teknik – betyder för AI-utveckling, industri 5.0 och framtidens rekrytering. Och hur det redan påverkar din verksamhet.

OBS! Tyvärr är Unbiased Day nu över för den här gången. Vi på TNG och Ada Digital vill rikta ett stort tack till alla som deltog både på plats och digitalt.

Vill du ta del av trenderna som vi presenterade på eventet, inklusive fördjupningsmaterial? Klicka dig vidare nedan!

Upptäck alla trender

Rekommenderat för dig