TNG
Med TNG:s bemanning hyr du in kvalitetssäkrade bemanningskonsulter som snabbt sätter sig in i jobbet.

Fördomsfri bemanning – hyr personal du vill behålla

Med vår bemanning hyr du in kvalitetssäkrade bemanningskonsulter som snabbt sätter sig in i jobbet. Vi sköter all HR-administration så att du får mer tid över.

Hyr rätt personal snabbt och fördomsfritt!

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering, så att du inte förlorar värdefull tid, eller tappar kvalitet. Vi löser därför din bemanning på kort eller lång sikt i hela Sverige! Via oss hyr du kostnadseffektivt in en kvalitetssäkrad konsult som har det lilla extra och som snabbt sätter sig in i jobbet. Allt för att du inte ska tappa fart. Dessutom tar våra dedikerade konsultchefer hand om all administration och din personal. Ett arbete som ger oss höga NPS-värden från våra kunder.

Våra bemanningskonsulter hittar du inom IT-Support, ekonomi, administration, kundtjänst och reception. Vill du anlita mer erfarna interimschefer och konsulter så är det TNG Interim som gäller.

Med TNG:s bemanning får du:

  • Kompetenssäkrade konsulter och talanger med potential – alla har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryterings­upplevelse
  • Rätt matchade konsulter som snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Vi har ”keepers”. Många av våra kunder har valt att anställa personal från vårt bemanningsbolag.

Hjälp mig hitta rätt konsult

Våra tjänster inom bemanning och personaluthyrning

 

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en lösning som heter Hyr först – Rekrytera sen där du hyr in en konsult under överenskommen tid, med mål att anställa personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool gäller roller som: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Några av våra kunder just nu

TNG avlastar dig med bemanning och konsultuthyrning - när, och var du behöver

Vi avlastar dig med bemanning

Vårt jobb är att underlätta vardagen för dig. Därför tar vi hand om allt från att attrahera rätt personer och göra urval, till att anställa och lösa personaladministrationen när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras också av våra dedikerade konsultchefer. Allt för att du ska kunna fokusera på vardagen i verksamheten.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Varje bemanningsuppdrag bidrar också till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod leder till fler diversifierade sökande.

TNG hjälper dig med bemanning i hela Sverige

Bemanningsbolag med hög kapacitet

TNG har kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Våra moderna verktyg, digitala screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar och kan bemanna stora avdelningar – i hela landet. Utan att volymen försenar vår leverans av en eller fler välmatchade konsulter till er organisation.

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden
Hyr konsulter så bra att du vill behålla dem - TNG hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i hela Sverige

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Är du arbetsgivare och vill du ha hjälp med bemanning och konsultinhyrning till ditt team? Lämna dina uppgifter här nedanför och berätta kort om rollen som ska tillsättas, så ringer en av våra konsultansvariga rekryterare upp dig!