TNG
bemanning rekrytera personal du vill behålla grupp människor

Fördomsfri bemanning och personaluthyrning

Hyr personal du vill behålla – snabbt och kvalitetssäkrat

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, sjukskrivning, uppsägning eller förstärka teamet under ett viktigt projekt? TNG löser då din bemanning på kort eller lång sikt i hela Sverige! Via oss hyr du en kvalitetssäkrad konsult som har det lilla extra och snabbt sätter sig in i jobbet. Vi kompetensmatchar snabbt och fördomsfritt och tar hand om all administration. Något som ger resultat i höga NPS-värden från våra kunder.

Vi vet att en tom stol, oavsett tjänst, innebär förlorade intäkter och inte sällan en lägre servicenivå. Därför tar vi på TNG bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering, så att du inte förlorar värdefull tid, eller tappar kvalitet.

Vi hyr ut personal och konsulter i hela landet inom IT-Support, ekonomi, administration, kundtjänst och reception. Dessutom erbjuder vi interimslösningar av interimschefer och konsulter via TNG Interim. Här fokuserar vi främst på erfarna specialister och ledare inom HR, teknik, logistik, inköp, marknad och ekonomi.

När TNG sköter din bemanning får du:

  • Kvalitetssäkrade konsulter som alla genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryterings­upplevelse som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential.
  • Snabb uppstart då varje konsult är noggrant matchad utifrån dina unika behov. Det gör att personen fort kommer igång på arbetsplatsen.
  • ”Keepers”. Hela 79 % av våra kunder valde förra året att anställa personal från vårt bemanningsbolag. Det är ett bra kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra.
Hyr konsulter så bra att du vill behålla dem - TNG hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i hela Sverige

Hör av dig!

Vill du ha hjälp med bemanning och konsultuthyrning? Lämna dina uppgifter här nedanför så ringer vi upp!

TNG avlastar dig med bemanning och konsultuthyrning - när, och var du behöver

Vi avlastar dig med bemanning

Vårt jobb är att underlätta i vardagen för dig. Därför tar vi hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras också av våra dedikerade konsultchefer. Allt för att du ska kunna fokusera på arbetet ni ska göra i verksamhet.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryterare och rätt metod och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Dessutom ingår vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod vid varje bemanningsuppdrag och bidrar till mångfald, innovation och ditt företags hållbarhetsarbete.

TNG hjälper dig med bemanning i hela Sverige

Bemanningsbolag med hög kapacitet

TNG har kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Våra moderna verktyg, integrerade screeningtester samt att vi är geografiskt obundna gör att vi har kapacitet att hantera stora mängder ansökningar och kan bemanna stora avdelningar. Utan att volymen försenar vår leverans av en eller fler välmatchade konsulter till er organisation.

Några av våra kunder just nu

Våra tjänster inom bemanning och personaluthyrning

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Boka möte

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden

Rekommenderat för dig

Visa alla