TNG
Gå med i vårt nätverk för interimskonsulter - TNG Interim

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Konsult och söker nya uppdrag? Bli en del av vårt interimsnätverk!

Vi breddar vårt erbjudande inom interim – vill du hänga med på resan?

Efterfrågan på tillgängliga interimskonsulter ökar. För att möta våra kunders behov expanderar vi nu vår befintliga interimsaffär – och söker fler erfarna konsulter till vårt nätverk av interimskonsulter. På TNG samarbetar vi idag med en stor mängd intressanta varumärken, som vi gärna presenterar dig för. Registrera ditt CV så matchar vi dig med passande uppdrag utifrån din profil och intressen!

Registrera CV här!

Hyr interimskonsulter och chefer med TNG Interim

På TNG har vi under många år arbetat brett med interimslösningar. Bland annat av specialistroller inom HR, marknadsföring, tech, ingenjörer och inköp. De senaste åren har vi i kunddialoger såväl som i vår löpande omvärldsbevakning sett en kraftigt ökad efterfrågan på flexibla interimslösningar:

– Allt fler bolag ser idag fördelarna med att ta in en konsult med lång erfarenhet i stället för att anställa. Det kan handla om att det finns ett uppdämt behov av att till exempel slutföra ett projekt, eller att stötta upp vid arbetstoppar. Det kan också vara att man behöver få in en specifik spetskompetens under en begränsad tidsperiod.

Det berättar Annika Jepsson, ansvarig för TNG Interim – ett nytt varumärke med fokus på att erbjuda våra kunder över hela landet kvalificerade interimskonsulter inom HR, ekonomi, finans, försäkring, teknik, inköp, logistik och marknad.

Närvarande och stöttande konsultchefer

Som underkonsult eller interimskonsult via TNG får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet.

Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar ”världsklass”. Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Läs även: Så tar du steget att bli interimskonsult

Fokus på din kompetens och erfarenhet

Annika Jepsson, produktägare för TNG Interim.
Annika Jepsson, ansvarig för TNG Interim.

På TNG arbetar vi enligt en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsmetodik. Oavsett om det handlar om rekrytering eller tillsättning av konsultuppdrag.

För dig som konsult innebär det att du exempelvis inte behöver registrera eller svara på frågor om din ålder, bifoga en bild på dig själv eller skicka in ett personligt brev. I stället kommer du få uppge din tillgänglighet samt genomföra arbetspsykologiska tester så att vi objektivt samlar mer information om dig. Det gör att vi snabbare kan matcha dig till rätt uppdragsgivare.

Utöver detta, om du blir aktuellt för ett uppdrag, kommer du få genomföra en personlig djupintervju med en av våra seniora rekryteringskonsulter samt göra en bakgrundskontroll.  

– Vår fördomsfria metodik gör att vi snabbt kan matcha rätt konsult till rätt kund. Vi vågar utmana våra kunder och ser kompetens framför ålder, kön, bakgrund och lärosäte, vilket gör att vi inkluderar fler konsulter med rätt motivation och erfarenhet i våra urval, konstaterar Annika Jepsson.

Låter det intressant? Klicka dig vidare nedan och registrera ditt CV, så blir du en del av vårt nätverk för interimskonsulter och löpande kontaktad med intressanta uppdrag som matchar din profil. Vi ser fram emot att ha en fortsatt dialog med dig.

Ja, jag vill registrera mitt CV!

3 skäl att gå med i vårt nätverk för interimskonsulter

  1. Vi matchar dig med relevanta uppdrag från intressanta varumärken i hela landet
  2. Du får löpande stöttning från våra närvarande konsultchefer
  3. Vi arbetar med fördomsfria urval = fokus på din kompetens och erfarenhet, inte ålder, kön eller bakgrund

Rekommenderat för dig