TNG
Sök våra lediga finsktalande jobb idag!

Sök finsktalande jobb

Kan du finska och söker jobb i Sverige? Då kan vi hjälpa dig!

Vi på TNG söker nu dig som pratar finska till flera finsktalande jobb inom kundtjänst, ekonomi, marknad/sälj och IT-support i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Finskan som möjlighet

Tack vare att du är finsktalande ger det dig en unik ingång till stora internationella företag som söker just dig till sina lediga jobb. Vi har i vårt nätverk flera kunder som vi kan koppla samman dig med. Låt dina språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären och en chans att visa vad du går för även inom andra områden!

Även om du inte tidigare har arbetat med dessa typer av tjänster finns chansen så tveka inte att höra av dig!

Du hittar våra finsktalande jobb här på hemsidan. Du är även välkommen att maila oss direkt så kan vi matcha dig med rätt tjänst eller ringa upp dig om du så önskar.

Anmäl dig till våra utskick nedan så skickar vi dig jobbannonser där man specifikt söker finsktalande på din ort till din mail. Tjänsten är gratis och vi kommer inte skicka dig någon annan information än jobberbjudanden. En smidig tjänst för dig att hålla koll på jobb för finsktalande!

Prenumerera på jobb för finsktalande

* indicates required


Tips om att söka jobb från våra rekryterare

I vår  jobbpodd ”Tack för din ansökan” bjuder våra rekryterare in dig bakom kulisserna på TNG och ger dig sina bästa tips och råd om att söka jobb och vidareutveckla din karriär i Sverige.

I korta avsnitt får du veta allt du behöver om CV, anställningsintervju, löneförhandling eller varför en riktig fördomsfri rekryteringsprocess innehåller personlighetstester och anonyma urval. Välkommen att ta del av våra hemligheter inom rekrytering – lyssna redan idag!

Tack! Ska lyssna nu.