TNG
TNG goes bias busters och krossar myter inom rekrytering Ögon

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

TNG goes bias busters

Krossar myter inom rekrytering

Bara fina ord på en hemsida? Nej, fördomsfri rekrytering och bemanning är viktigare än så. Därför lanserar vi nu videoserien TNG goes bias busters. I korta videos bemöter vi vanliga fördomar och krossar myter om rekrytering och jobbsökande. Häng med!

Redan när TNG myntade uttrycket fördomsfri rekrytering visste vi att detta var något vi ville göra – på riktigt. Utifrån forskning, ett ständigt utvecklingsarbete, rätt verktyg och ett genuint engagemang. Så varje dag i över 15 år har vi utmanat fördomar och krossat myter. Om magkänsla, kandidatens namn, betydelse av lärosäte och allehanda förutfattade meningar om hur rekrytering ska gå till.

Vi har vänt på rekryteringsprocessen, anonymiserade ansökningar, ger transparent och löpande återkoppling och tagit fram en fördomsfri intervjurobot. Men det finns fortfarande många fördomar och förutfattade meningar inom rekrytering. Med andra ord – det är dags att syna sömmarna och krossa myterna inom rekrytering.

Välkommen till TNG goes bias busters!

Rekrytera ny personal fördomsfritt

Fördomsfri rekrytering med TNG

När du söker jobb hos TNG får du uppleva vår fördomsfria rekryteringsprocess. Det innebär bland annat att du är helt anonym för rekryteraren i de första stegen av tillsättningen. Vi ser varken hur du ser ut, vad du heter, vilken bakgrund du har eller hur gammal du är. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens.

Det är också lönsamt för företagen som behöver rekrytera och bemanna – eftersom vi snabbt och hittar de bästa medarbetarna utifrån tjänstens förutsättningar och företagets affär.

Läs mer om TNG

Rekommenderat för dig