TNG
Växande tryck på interimslösningar - TNG expanderar interimsaffären och lanserar TNG Interim

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Växande tryck på interimslösningar – TNG expanderar interimsaffären

Nu lanserar vi TNG Interim

Efterfrågan på erfarna, duktiga interimsspecialister och chefer som snabbt kan vara på plats och leverera växer. För att möta behovet breddar nu TNG sin existerande interimsaffär och satsar stort på att utveckla sina interimslösningar ytterligare. En del av satsningen är lanseringen av nya varumärket TNG Interim.

Annika Jepsson, produktägare för TNG Interim.
Annika Jepsson, ansvarig för TNG Interim.

TNG har under lång tid jobbat med specialistroller inom exempelvis HR, marknadsföring, tech, ingenjörer, inköp och försäljning över hela landet. Många gånger i form av en interimslösning. Ändå ser de flesta fortfarande TNG som ett renodlat rekryteringsbolag.

– Det vill vi nu tydliggöra med TNG Interim. Under våra många år i branschen har vi byggt upp ett brett nätverk av oerhört kompetenta interimschefer och interimskonsulter. Kontakter vi gärna delar med oss av till våra kunder, säger Annika Jepsson, Operations Manager på TNG Stockholm och numera även ansvarig för TNG Interim.

Annika har själv lång erfarenhet av interimsrekrytering på bland annat Meritmind och hon ser stor potential i TNG:s fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess även när det kommer till interimslösningar.

– Vår metodik gör att vi snabbt kan matcha rätt konsult till rätt kund. Vi vågar utmana våra kunder och sätter kompetens framför ålder, kön, bakgrund och lärosäte, vilket gör att vi inkluderar fler konsulter med hög motivation och erfarenhet i våra urval, säger hon.

Fokus på kandidattraktion

Hon lyfter också det team av medarbetare som kommer fokusera på interimsaffären framåt. Kompetenta och duktiga seniora rekryteringskonsulter och konsultansvariga med olika professionella bakgrunder som förstår kundens behov och utmaningar och som har stor erfarenhet av interimslösningar.

– En av utmaningarna framåt är också kandidatbristen. Här har vi på TNG en stark marknadsavdelning som har stort fokus på kandidatupplevelse och kandidatattraktion och på så sätt fångar upp konsultkandidater som blivit bortvalda på fel, många gånger diskriminerande grunder.

Interimslösningar växer när världsläget svajar

Annika spår att efterfrågan på interimskonsulter i chefs- och specialistroller kommer växa än mer när världsläget är svajigt och osäkert.

– Här ser många bolag stora fördelar med att ta in en konsult med lång erfarenhet i stället för att anställa när det finns ett uppdämt behov av att till exempel slutföra ett projekt eller för att stötta upp vid arbetstoppar. Men också vid uppsägningar i väntan på att den nya medarbetaren är på plats eller vid sjukskrivning, säger hon.

TNG Interim har lång erfarenhet av att stötta organisationer med interimskonsulter inom bland annat ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Tveka inte att höra av dig till oss om du är i behov av erfarna kompetenta specialister och chefer! Vi jobbar brett över hela landet!

Kontakta TNG Interim idag!

Rekommenderat för dig