TNG
Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö Stadsbild

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Anna Nydahl – ny regionchef för TNG Syd

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Skåneregionen

TNG Syd har en ny regionchef – Anna Nydahl! Anna kommer senast från Randstad Technologies och efterträder Elin Öberg Mårtenzon som fortsätter inom koncernen som VD för nystartade Tengai AB, systerbolag till TNG.

Lite fakta:

Anna Nydahl

  • Titel: Regionchef TNG Syd, placerad i Malmö
  • Kommer senast från: Randstad Technologies (tidigare Dfind IT) där hon arbetade som affärsområdeschef.
  • Tidigare erfarenhet: Olika roller inom IT/telekom- samt finans- och spelbranschen.

TNG Syd hjälper företag i Malmö och Skåne att rekrytera och bemanna fördomsfritt. Nu ansluter Anna Nydahl till teamet av rekryterare, researchers och kundansvariga på TNG.

– Jag kommer in i ett team med duktiga och kompetenta medarbetare. Jag ser fram emot att tillsammans med dem utveckla arbetet med våra kunder i regionen, säger Anna.

Digitalisering utmaning och möjlighet

Med sig i rollen har den nya regionchefen ett stort nätverk, god branschkännedom samt bred kunskap om det skånska näringslivet. Och här ser hon både utmaningar och möjligheter:

– Även om vi märker av en inbromsning av konjunkturen i Skåne, planerar många arbetsgivare att anställa. Dessutom är det mycket personal som beräknas gå i pension de närmaste åren. Den fortsatta tekniska utvecklingen och digitaliseringen skapar även nya jobb i regionen, liksom i branschen i stort, konstaterar Anna och fortsätter:

– Precis som andra branscher påverkas rekryterings- och bemanningsbranschen av digitaliseringen. Och många av de jobb som finns idag kommer vi inte nödvändigtvis behöva imorgon. Därmed blir det allt viktigare att se till en kandidats potential, då vi behöver kunna förutspå vilka kompetenser som krävs i framtiden.

”Vi har inte råd att gå miste om kompetens”

Så vad krävs för bygga en hållbar arbetsmarknad som främjar ökad tillväxt? Enligt Anna är fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering en avgörande faktor:

– När det som idag råder kompetensbrist, framförallt inom IT, har vi inte råd att missa kompetens på grund av fördomar. Som ofta är omedvetna. För mig handlar fördomsfri rekrytering om att minimera beslut baserade på magkänsla. Genom att göra urvalet i rätt ordning och fokusera på kandidaternas kompetens, drivkraft och potential minskar vi risken att välja bort en kandidat på grund av fördomar. Här är min bild av TNG att det är ett bolag i framkant. De har kompetenta och seniora medarbetare, vågar utmana branschen och har kommit väldigt långt när det gäller digitalisering.

Driva fördomsfri rekrytering framåt i södra Sverige

Åsa Edman Källströmer, VD på TNG:

– För att uppnå vår vision om en hållbar arbetsmarknad utvecklar TNG ständigt vår verksamhet i linje med pågående digitalisering och den snabba tekniska utvecklingen i branschen, exempelvis med vår digitala kandidatupplevelse och nu senast intervjuroboten Tengai.

– Här ser jag att Anna, med sin breda erfarenhet av rekrytering, interimsaffären och inte minst sin goda kännedom inom IT, finans och telekom kommer kunna bidra till att fortsätta driva vårt Malmökontor framåt. Tillsammans med teamet kommer de hjälpa ännu fler företag i Skåneregionen och södra Sverige att rekrytera och bemanna fördomsfritt. Vilket också bidrar till utvecklingen i regionen i stort.

Vill du veta mer om vad som är på gång hos vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Malmö, få hjälp att hitta ny personal eller söka lediga jobb i Skåne? Tveka inte att höra av dig

Fördomsfri rekrytering och bemanning i Malmö

TNG Malmö är ett unikt bemannings- och rekryteringsbolag som även tillsätter tjänster i Helsingborg, Lund, Landskrona och andra platser i region Skåne och södra Sverige. Vi ser bortom det uppenbara och vet att fördomsfri rekrytering är möjlig – allt för att du ska få en hållbar och lönsam affärsverksamhet.

LÄS MER OCH KONTAKTA OSS!

Rekommenderat för dig