TNG
Annika Jepsson ny Operations Manager på TNG står ute på terassen på TNGs kontor i Stockholm.

Lästid: 2 minuter

Annika Jepsson – ny Operations Manager på TNG i Stockholm

”Jag vill jobba på ett bolag i framkant”

Säg hej till Annika Jepsson! TNGs nya Operations Manager i Stockholm som ska coacha och leda våra team och driva utvecklingen av vår fördomsfria datadrivna rekrytering framåt. Den spännande chefsrollen är helt ny inom bolaget och Annika kommer även att ta plats i TNGs ledningsgrupp.

Annika Jepsson har precis i dagarna påbörjat sin nya tjänst och ser fram emot ett spännande 2022.

– Jag har alltid brunnit för en arbetsmarknad utan diskriminering och där potential och motivation väger tyngre än kontakter och CV. TNGs fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik kändes därför väldigt rätt för mig. Jag lockades också av att TNG ligger i framkant när det kommer till konsult- och kandidatfokus. Något som är essentiellt i dagens tuffa arbetsmarknad där flera branscher upplever stor kandidatbrist, säger hon.

Bred erfarenhet inom rekrytering

Annika Jepsson kommer närmast från konsult- och rekryteringsbolaget MeritMind AB, där hon som affärsområdeschef har ansvarat för deras interimverksamhet. Hon har tidigare erfarenhet som både rekryteringskonsult och konsultchef nischat mot ekonomiroller. I grunden är hon utbildad civilekonom och har även själv jobbat som ekonomikonsult.

Operations Manager med fokus på kund- och kandidatnöjdhet

I sin nya roll som Operations Manager kommer Annika tillsammans med teamet i Stockholm att rekrytera och hyra ut specialister inom HR, ekonomi, marknadsföring, kundtjänst, administration och IT-support. Rollen innebär verksamhets- och resultatansvar för TNG i Stockholm, östra Sverige och Norrland. Stort fokus ligger även på att behålla den goda kund- och kandidatnöjdheten.

– Jag ser också fram emot att fortsätta driva och utveckla affären, erbjudandet och kandidatupplevelsen. Allt för att stärka vår position på marknaden och växa inom nya områden, berättar Annika.

Nya rollen viktig pusselbit framåt

TNGs VD Åsa Edman Källströmer är mycket nöjd med nytillskottet i chefsledet. åsa edman källströmer profilbild VD TNG

– Jag är mycket stolt över att det är Annika som nu tar över ledarskapet i Stockholm. Vi är övertygade om att Annika med sin långa och breda erfarenhet från både rekrytering, bemanning och interimsverksamhet kommer kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling för TNG. Det känns extra bra att Annika själv varit konsult och har med sig det perspektivet. Det kommer vara till stor nytta för våra kunder, säger hon.

Att satsa på en helt ny chefsroll inom bolaget är en viktig pusselbit i utvecklingsarbetet framåt.

– TNG har en mycket bra position i Stockholm med både befintliga och nya kunder som ser nyttan av att arbeta med fokus på hållbarhet och fördomsfri rekrytering. Våra kunder uppskattar också våra höga ambitioner att alltid ligga i framkant vad gäller moderna verktyg och metoder, allt för att hitta de bästa kandidaterna. Då är rollen som Operation Manager helt rätt i tiden, säger Åsa Edman Källströmer.

Rekommenderat för dig