TNG
Eva Ärlebo är ny regionchef för TNG Väst.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Eva Ärlebo ny regionchef för TNG Väst

”TNG lever sin vision på riktigt”

TNG Väst presenterar Eva Ärlebo som ny regionchef. Eva har lång erfarenhet av olika ledarroller och kommer fortsätta driva arbetet med fördomsfri rekrytering i västra Sverige. Hon efterträder Anna Rydbacken, som tar över VD-posten på TNGs systerbolag Signpost.

Eva Ärlebo har i dagarna tillträtt sin nya roll och hon behövde inte fundera länge när hon blev erbjuden tjänsten.

– Det var ett enkelt val då TNG är det rekryteringsbolag som lyckas kombinera datadriven expertis som gör det komplicerade enkelt både för kund och kandidat. Det känns jättekul att få jobba i ett framåtlutat bolag som vill göra skillnad på dagens arbetsmarknad, säger hon.

Lång erfarenhet av ledarskap

Eva har en bred meritlista från en rad branscher. Bland annat som förhandlare och karriärrådgivare på Ledarna, affärsområdeschef på ProVoice AB och distriktschef på Poolia. Hon har även drivit eget företag inom organisationsutveckling.

Hon kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för hygien och industri på börsbolaget Clemondo, där hon även ingick i bolagets ledning och dessutom varit HR-chef.

I rollen som regionchef kommer hon att leda Göteborgsteamet och fortsätta utveckla och driva TNGs arbete framåt i Västsverige.

TNGs VD Åsa Edman Källströmer är mycket nöjd med nya tillskottet i chefsledet och ledningsgruppen.

– Evas absoluta styrka är försäljning och ledarskap och jag är därför övertygad om att hon kommer att fortsätta att framgångsrikt leda och utveckla Göteborg med omnejd tillsammans med duktiga kollegor. Jag tror även att hon kommer kunna komplettera vår ledningsgrupp på ett mycket positivt sätt, säger hon.

4 snabba frågor till Eva Ärlebo

Hur känns det nu när du är på plats som regionchef på TNG?

– Fantastiskt kul! TNG lever sin vision på riktigt. Det är en inkluderande arbetsplats där alla är positiva och hjälpsamma. Också kul att få jobba i en grym rectech stack som gör det möjligt att vara fördomsfri.

Vad ser du som dina främsta styrkor?

– Att se möjligheter och att jag gillar att hjälpa kunder att nå sina mål.

Vad ser du mest framemot med att jobba på TNG?

– Att kunna hjälpa kunder och kandidater att nå sina mål utifrån att vi hjälper dem att få den bästa matchningen utifrån kravprofil och kompetens.

Vad ser du som största utmaningarna framåt?

– Oron i världen är den största utmaningen just nu samtidigt som det finns ett stort behov av våra tjänster efter pandemiåren.

Varmt välkommen Eva!

Vill du veta mer om TNGs kompetensbaserade fördomsfri rekryteringsmetodik? Tveka inte att kontakta oss redan idag! Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Örebro och Kopparberg.

Kontakta oss redan idag!

Rekommenderat för dig