TNG
Haninge kommun storsatsar på IT och digitalisering – rekryterar nyckelroller i samarbete med TNG

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Haninge kommun storsatsar på IT – rekryterar nyckelroller via TNG

Historisk satsning på digitalisering

Spännande utvecklingsmöjligheter hos en snabbväxande kommun i framkant. Så beskriver IT-chefen Magnus Strömberg Haninge kommun som arbetsgivare. I samarbete med TNG rekryterar kommunen strax söder om Stockholm just nu flertalet nyckelroller inom IT och digitalisering. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan idag!

Alla lediga jobb på Haninge kommun

Magnus Strömberg, IT-chef på Haninge kommun.
Magnus Strömberg, IT-chef på Haninge kommun.

Haninge kommun befinner sig just nu i en omfattande förändringsresa, där ett uttalat mål är att öka digitaliseringstakten. Som ett led i satsningen ska kommunen rekrytera ett större antal IT-roller, som kommer spela avgörande roller i det pågående digitaliseringsarbetet. Bland annat söker kommunen fem nya förvaltningsledare.

– Vår ambition är att vi ska öka digitaliseringstakten. Vi vill förstärka och vidareutveckla det samarbete vi har mellan verksamhet och IT. Och de här nya rollerna kommer vara nyckelroller i det arbetet. Målet är att ha en mer enhetlig och konsoliderad utveckling och systemportfölj för hela koncernen, berättar Magnus Strömberg, IT-chef på Haninge kommun.

Fördomsfri rekrytering i samarbete med TNG

För att tillsätta de nya IT-jobben har Haninge kommun valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med TNG som rekryteringspartner. Det innebär att alla sökande behandlas lika och får en rättvis och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens baserat på fakta – inte ålder, kön, utseende eller bakgrund. 

– Vi på TNG har lång erfarenhet av rekrytering inom offentlig sektor och vi är mycket glada över samarbetet med Haninge kommun. Genom vår fördomsfria rekryteringsprocess kan vi hitta de bästa kandidaterna med rätt kompetens och potential att lyckas i rollerna, säger Paula Claesson, rekryteringskonsult på TNG.

Spännande utvecklingsmöjligheter

Magnus Strömberg ser fram emot att utöka teamet, och utlovar en arbetsplats med stark gemenskap och gott om utvecklingsmöjligheter framåt:

– Det händer otroligt mycket spännande på Haninge. Du kommer ha roligt varje dag på jobbet, och jobba i ett otroligt bra team. Haninge kommun har, liksom andra kommuner, stora utmaningar framför sig, vilket innebär att det också finns stora möjligheter, inte minst inom digitalisering. Vi har ett mindset att vi alltid försöker utveckla oss, både som individer och som grupp och vårt arbetssätt. Det finns stort utrymme att ta med sina egna erfarenheter och idéer och fortsätta utvecklas i teamet.

Hör Magnus berätta mer om tjänsterna och hur det är att jobba hos Haninge kommun i videon nedan!

Vill du veta mer? Spana in vilka lediga jobb på Haninge kommun som finns ute just nu. Rekryteringarna sker löpande och fler tjänster kommer att utlysas efterhand, så håll utkik!

Se alla lediga jobb på Haninge kommun

Rekommenderat för dig