TNG
Rekrytering och interim för offentlig sektor - fördomsfri rekrytering och bemanning med TNG

Rekrytering och interim till offentlig sektor

TNG levererar rekryteringstjänster till offentlig sektor

Söker du en leverantör för rekryteringstjänster eller interimslösningar till offentlig sektor? Hör av dig till oss på TNG! Med över tjugo års utvecklingsarbete, löpande forskning och praktisk erfarenhet i ryggen är vi idag ledande inom fördomsfri rekrytering, bemanning och interim i Sverige. Vi har lång erfarenhet av samarbeten inom rekrytering i offentlig sektor och statliga myndigheter.

Offentlig sektor har under en längre period visat intresse för kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering med fokus på faktabaserad bedömning. Något som TNG specialiserat sig på och arbetat med under de senaste tjugo åren. Vårt framgångsrecept ligger i vår unika, fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™ som opartiskt mäter kandidaters kompetens och förutspår framtida potential och arbetsprestation.

Ramavtal med Kammarkollegiet

Vi erbjuder en modern helhetslösning inom fördomsfri rekrytering där vi sköter allt från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspsykologiska tester och anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing, kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring. En arbetsmetodik vi sett kunnat göra stor skillnad fö långsiktig kompetensförsörjning. Inte minst inom offentlig sektor.

TNG har idag ramavtal med Kammarkollegiet tillsammans med underleverantörerna Ada DigitalSignpost och Invici. Avtalet gäller rekryteringstjänster för IT-specialister, IT-chefer, chefer och kontorspersonal.

Kontakta oss!

Vi rekryterar just nu

Unik kandidatupplevelse som sätter ert arbetsgivarvarumärke i fokus

Unik transparent kandidatupplevelse

Visste du att 94 % tycker det är ”enkelt” eller ”mycket enkelt” att söka jobb via TNG? Det visar data från vår löpande kandidatundersökning.

När du anlitar TNG kan du vara trygg i att era kandidater blir fördomsfritt och rättvist bemötta. Något som kan vara avgörande i dagens digitala och sociala samhälle där kandidater gärna delar med sig av sina jobbsökarupplevelser. Därför erbjuder TNG alltid en smidig, rättvis och inkluderande kandidatupplevelse med transparent återkoppling i realtid och ert arbetsgivarvarumärke i fokus.

TNG erbjuder fördomsfri rekrytering och bemanning i hela Sverige

Fördomsfri rekrytering i hela Sverige

Vårt rekryterings- och bemanningsföretag har fysiska kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Utöver det är vi tack vare digitala lösningar och verktyg är idag geografiskt obundna och kan hantera uppdrag inom rekrytering, bemanning och interim för offentlig sektor över hela landet.

Vi hjälper dig med personal inom

Med vår erfarenhet inom området kan TNG bidra med hög kunskap, teknik och sakliga bedömningsurval som kommer utveckla offentliga verksamheter. Det bidrar på sikt till en mer hållbar arbetsmarknad.

– Åsa Edman Källströmer, VD TNG
Kontakta TNG för mer information om hur vi kan bistå med rekrytering inom offentlig sektor

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du få mer information om TNG som leverantör av rekryteringstjänster eller interimslösningar till offentlig sektor? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter.

Inspireras av våra kundcase och success stories

Visa alla