TNG

Lediga jobb på Haninge kommun

Sök jobb på Haninge kommun – en arbetsgivare i framkant

Vill du jobba hos en arbetsgivare med spännande utvecklingsmöjligheter framåt – och vara en del av en historisk förändringsresa med stort fokus på IT och digitalisering? Sök jobb på Haninge kommun! På TNG rekryterar vi löpande för Haninge kommun och söker just nu bland annat kandidater till flera nyckelroller inom digitalisering och IT. Välkommen med din ansökan idag!

Haninge kommun rekryterar i samarbete med TNG - se alla lediga tjänster här!

– Det händer otroligt mycket spännande på Haninge. Du kommer ha roligt varje dag på jobbet, och jobba i ett otroligt bra team.

Det berättar Magnus Strömberg, IT-chef på Haninge kommun, som just nu rekryterar flera nyckelroller inför en omfattande satsning på digitalisering och IT:

– Haninge kommun, liksom andra kommuner, har stora utmaningar framför sig och vilket innebär att det finns stora också stora möjligheter, inte minst inom digitalisering. Vi har ett mindset att vi alltid försöker utveckla oss, både som individer och som grupp och vårt arbetssätt. Det finns stora möjligheter att ta med sina egna erfarenheter och idéer och fortsätta utvecklas i teamet.

Sök jobb rättvist och fördomsfritt

Haninge kommun har valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med TNG som rekryteringspartner. Det innebär att alla sökande behandlas lika och att vi låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. I stället är det din potential och kompetens som står i fokus. Via tjänsten ”följ din ansökan” kan du direkt se hur din ansökan hanteras och följa rekryterarens beslut i realtid.

Nyfiken på IT-jobben men osäker på vilket som skulle passa dig bäst? Inga problem – det räcker med att du söker ett av dem, så bedömer vi din kompetens och lämplighet för samtliga liknande roller. Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga jobb hos Haninge kommun

Lär känna Haninge kommun – din framtida arbetsgivare

Det goda livet finns i Haninge. 97 000 invånare gör oss till en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm. Tillsammans med vackra naturområden och storstadspulsen runt hörnet finns här något för alla. Genom vårt fokus att erbjuda hög livskvalité och en aktiv fritid väljer många att bo och verka här genom livets alla skeden.

3 skäl att jobba på Haninge kommun

  • Mycket på gång – i Haninge pågår just nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Här kan du utvecklas för egen del samtidigt som du är med och formar vår framtid.
  • Goda kommunikationer – vi sitter i ljusa, trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen.
  • Långsiktig utveckling – hos oss finns det stora möjligheter att ta med egna erfarenheter och idéer och fortsätta utvecklas i teamet.