TNG
Pär Johansson – ny regionchef för rekryterings- och bemanningsföretaget TNG i Örebro

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Möt Pär Johansson – ny regionchef för TNG Örebro

– Ska bli både spännande och utvecklande

TNG:s Örebrokontor har fått en ny regionchef – och han är redan varm i kläderna. Pär Johansson är nämligen produktägare för TNG Tech och har över sju års erfarenhet som senior rekryterare på TNG Örebro. Nu tar han över stafettpinnen från tidigare regionchef Maria Tedsjö, som bestämt sig för att på konsultbasis ta uppdrag för TNG. 

2012 slogs portarna upp till TNG:s kontor i Örebro. Sedan dess har Pär tillsammans med Maria och det övriga teamet arbetat med fördomsfri rekrytering och bemanning i Örebro och Mälardalsregionen i stort.

Framför allt har Pär fokuserat på affärsområdet TNG Tech, som riktar in sig på vetenskaplig teknikrekrytering och uthyrning av konsulter. Utöver sin roll som senior rekryterare har han som produktägare för TNG Tech ansvarat för att lansera tech-erbjudandet på alla TNG:s kontor. Ett affärsområde som han, parallellt med sin nya tjänst, kommer fortsätta driva framåt.

3  snabba frågor till Pär Johansson

TNG Örebro har fått en ny regionchef – Pär Johansson med mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och affärsutveckling

Vad fick dig att söka tjänsten som regionchef för TNG Örebro?
– Det som framför allt lockade var möjligheten att fortsätta utveckla och bibehålla vår starka position i regionen, med hjälp av det kunniga team vi har på plats. Efter att ha arbetat flera år inom TNG känns det också som ett naturligt steg att gå vidare till en regionchefsroll.

– Vi har haft en fantastisk utveckling både inom företaget och regionen. Det känns därför både spännande och utvecklande att få ansvara för att driva enheten vidare inom fördomsfri rekrytering.

Vad tar du med dig från din tidigare roll inom TNG?
– Dels en lång erfarenhet av att arbeta med kvalificerade konsulter och chefer, både på hyr- och rekryteringssidan. Dessutom har jag god kännedom om marknaden i Mälardalen och ett stort nätverk inom regionen. Framför allt på tekniksidan, där vårt bolag har tyngd. Hela Mälardalen är ju utan tvekan en tekniktung region, även om vi också arbetar mot flertalet andra branscher.

Vad ser du fram emot i din nya roll som regionchef?
– Vi har just nu en stark tillväxt i regionen med många som flyttar in, framför allt till Örebro. En tydlig effekt av det är att det blir allt mer kvalificerade jobb. Där tror jag att vi på TNG Örebro har goda förutsättningar, då vi redan idag har en stark position inom det segmentet.

Känner regionen väl

TNG:s VD Åsa Edman Källströmer är positiv till att Pär valt att anta denna nya utmaning:

Pär har lång erfarenhet inom vår bransch och känner regionen mycket väl. Jag är övertygad om att han tillsammans med alla duktiga kollegor på Örebrokontoret kommer fortsätta utveckla verksamheten i regionen.

– Jag är också glad och stolt över att Maria Tedsjö fortsätter att arbeta tillsammans med oss och att hon kommer kunna fortsätta erbjuda våra kunder sina tjänster på konsultbasis. Maria har en stor erfarenhet inom HR-området, allt från rekrytering till att arbeta med olika typer av HR-frågor, fortsätter Åsa.

Pär Johansson tillträdde den nya tjänsten som regionchef för TNG Örebro den 2 september. Han kommer parallellt att vara kvar på sitt uppdrag som produktägare för TNG Tech. Det innebär att kommer fortsätta driva affärsområdet framåt, hålla ihop TNG Tech-teamet centralt och ansvara för att de ligger i framkant gällande att rekrytera och tillsätta konsulter inom Tech.

Söker du nya medarbetare eller lediga jobb i Örebro eller Mälardalen?

På TNG:s kontor på Kungsgatan 8 i Örebro arbetar affärsansvariga rekryterare och researchers som varje dag möter företag som söker morgondagens vassaste talanger och medarbetare. Tillsammans har de mångårig erfarenhet av fördomsfri rekrytering, bemanning och objektiv kandidatbedömning i Örebro Län och Mälardalsregionen.

LÄS MER OCH KONTAKTA ÖREBRO-TEAMET!

Rekommenderat för dig