TNG
Preem teckar ramavtal med TNG

Pressmeddelande: TNG tecknar ramavtal med Preem

TNG Group AB och Preem AB har tecknat ett ramavtal avseende bemanning och rekrytering av personal. Avtalet gäller alla typer av tjänster inom Preem.

Det nya avtalet innebär att Preem och TNG:s tidigare framgångsrika samarbete fördjupas.

– Vi är glada och stolta över att ha fått förnyat förtroende från Preem. Detta är ett bevis för oss att vi under många år har lyckats leverera enligt Preems högt ställda förväntningar. Vi uppskattar speciellt att Preem värdesatt vårt kompetensbaserade och objektiva arbetssätt vilket säkerställer en fördomsfri rekrytering. Det är inspirerande att arbeta med kunder som ligger i framkant och har ett modernt synsätt, säger Åsa Edman Källströmer vd på TNG.

TNG ska tillhandahålla personal inom ett flertal områden så som ekonomi, marknad, försäljning, administration, HR, IT, drift och teknik. Avtalet löper tillsvidare.

Se lediga jobb på Preem här.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Åsa Edman Källströmer, VD TNG
Tel: 073-929 51 05

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar hittar vi kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

Pressmeddelande (pdf)