TNG
Rekrytera inköpschef

Rekrytering eller inhyrning av en interim inköpschef

Rekrytera eller hyr in en inköpschef

Söker du en inköpschef som besitter förmågan att arbeta strategiskt och operativt där företagets inköpsprocess står i centrum? Med oss på TNG Tech kan du få hjälp att rekrytera eller hyra in en inköpschef för att driva just din organisation i rätt riktning – vetenskapligt och datadrivet.

TNG Lead

Kandidatens kompetens och potential är alltid det som står i centrum för oss på TNG Tech. Vi hjälper arbetsgivare i hela Sverige att hitta nya talanger med grund i vetenskap, fakta och mätbara processer. Genom att tillämpa vetenskapligt förankrade metoder kan vi leverera den bäst lämpade inköpschefen till just ditt företag. En inköpschef som är resultatinriktad och har förmågan att arbeta utifrån ett strategiskt affärsmannaskap.

Rekrytera en operativ inköpschef

För att ha möjlighet att öka ditt företags lönsamheten kan det vara betydelsefullt att rådande inköpsprocesser håller hög kvalitet. Med hjälp av TNG Tech kan ditt företag rekrytera rätt inköpschef och på så sätt säkerställa inköpens kvalitet och volym. Eftersom inköpschefen även genomför analysarbete kan nya lönsamma inköpsstrategier bli identifierade och implementerade i inköpsprocessen.

Kom igång idag!

Med TNG Tech som rekryteringspartner får du alltid:

Rekrytera inköpschef

Hyr en interimschef inom inköp och supply chain

Ibland kan snabb uppbackning eller specialistkunskap vara behövlig för att säkerställa att viktiga inköpsprocesser inte stagnerar. Vid ett sådant kan du hyra in en interimschef inom inköp och supply chain med TNG Tech!

När inköpsverksamheten eller produktsortimentet har slutat att utvecklas kan det vara välbehövligt att få in någon ny utifrån med rätt ledarskapskompetens. Genom att hyra in en inköpschef som interimskonsult kan nya infallsvinklar presenteras vilket bland annat kan bidra till utveckling av befintliga arbetssätt.

Med hjälp av TNG Tech:s breda interimsnätverk kan du snabbt få en startklart inköpschef med rätt kompetens. Vid inhyrningen är det även arbetsgivaren som avgör uppdragets längd och omfattning. På så sätt blir uppdraget flexibelt anpassat efter just ert behov.

Jobb inom inköp som vi rekryterar just nu

Rekrytera eller hyr inköpschef med TNG Tech

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur vi på TNG Tech kan hjälpa dig att rekrytera en inköpschef eller höra mer om vår interimslösning inom supply chain?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra roller inom inköp?

Är du i behov av att rekrytera andra inköpsroller? Givetvis hjälper vi på TNG Tech dig! I hela Sverige arbetar vi löpande med rekrytering inom inköp och vi tar gärna ett möte och berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!

Rekommenderat för dig

Visa alla