TNG
Rekrytera inköpschef

Rekrytera eller hyr interim inköpschef

Rekrytera eller hyr in en inköpschef

Söker du en inköpschef som besitter förmågan att arbeta strategiskt och operativt där företagets inköpsprocess står i centrum? Med oss på TNG Tech kan du få hjälp att rekrytera eller hyra in en inköpschef för att driva just din organisation i rätt riktning – vetenskapligt och datadrivet.

Vill du veta mer? Boka möte direkt!

Kandidatens kompetens och potential är alltid det som står i centrum för oss på TNG Tech. Vi hjälper arbetsgivare i hela Sverige att hitta nya talanger med grund i vetenskap, fakta och mätbara processer. Genom att tillämpa vetenskapligt förankrade metoder kan vi leverera den bäst lämpade inköpschefen till just ditt företag. En inköpschef som är resultatinriktad och har förmågan att arbeta utifrån ett strategiskt affärsmannaskap.

Rekrytera en operativ inköpschef

TNG Lead

För att ha möjlighet att öka ditt företags lönsamheten kan det vara betydelsefullt att rådande inköpsprocesser håller hög kvalitet. Med hjälp av TNG Tech kan ditt företag rekrytera rätt inköpschef och på så sätt säkerställa inköpens kvalitet och volym. Eftersom inköpschefen även genomför analysarbete kan nya lönsamma inköpsstrategier bli identifierade och implementerade i inköpsprocessen.

Med TNG Tech som partner för du alltid:

  1. Urval som är data- och faktabaserade där vi, för att hitta en inköpschef med rätt profil, analyserar de kompetenser som är kritiska för att lyckas i den specifika rollen.
  2. Väl insatta kompetensspecialister och teknikrekryterare som är kunniga inom inköpsrekrytering.
  3. Datadrivna tester som bland annat mäter inköpschefens logiska förmåga, simultankapacitet och problemlösning.

Jobb inom inköp som vi rekryterar just nu

Rekrytera inköpschef

Hyr en inköpschef som interimskonsult

Ibland kan snabb uppbackning eller specialistkunskap vara behövlig för att säkerställa att viktiga inköpsprocesser inte stagnerar. Vid ett sådant tillfälle passar det bra att hyra in en interimskonsult med TNG Tech!

När inköpsverksamheten eller produktsortimentet har slutat att utvecklas kan det vara välbehövligt att få in någon ny utifrån med specialistkompetens. Genom att hyra in en inköpschef som interimskonsult kan nya infallsvinklar presenteras vilket bland annat kan bidra till utveckling av befintliga arbetssätt.

Med hjälp av TNG Tech:s breda interimsnätverk kan du snabbt få en startklart inköpschef med rätt kompetens. Vid inhyrningen är det även arbetsgivaren som avgör uppdragets längd och omfattning. På så sätt blir uppdraget flexibelt anpassat efter just ert behov.

Rekrytera inköpschef

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG Tech kan hjälpa dig att rekrytera en inköpschef eller höra mer om vår interimslösning?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra roller inom inköp?

Är du i behov av att rekrytera andra inköpsroller? Givetvis hjälper vi på TNG Tech dig!  I hela Sverige arbetar vi löpande med rekrytering inom inköp och vi tar gärna ett möte och berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!