TNG

JAG VILL VETA MER!

Rekrytering och bemanning inom marknad och kommunikation

Rekrytera eller hyr marknadsförare

Behöver du rekrytera marknadsförare eller under en begränsad period hyra en konsult till er marknadsavdelning? Oavsett vilket har vi på TNG lång erfarenhet av såväl rekrytering som bemanning inom marknadsföring. Våra seniora rekryterare och kompetensspecialister hjälper dig hitta kandidaterna som matchar den snabbrörliga och digitala kommunikationsbranschens högt ställda kompetenskrav.

Effektiv, målgruppsanpassad kommunikation och vass digital kompetens. Det är några av de förmågor som våra kunder efterfrågar när de behöver hjälp med rekrytering eller bemanning inom marknadsföring. Samtidigt ser vi hur många marknadsroller – i den digitala utvecklingens svallvågor – idag ser betydligt annorlunda ut än tidigare. Exempelvis bör dagens marknadsmedarbetare även ha insikt i förändrade kundbeteenden samt förmåga att analysera data och omvandla resultatet till relevanta marknadsaktiviteter.

Fakta framför magkänsla

På TNG arbetar vi med fördomsfri rekrytering och objektiva kandidaturval. Det innebär att vi alltid sätter fakta framför magkänsla och fördomar, via vår datadrivna och kompetensbaserade rekryteringsprocess. Allt för att du som kund ska få de mest lämpade medarbetarna till din marknads- eller kommunikationsavdelning. Genom vår transparenta kandidatupplevelse, där alla jobbsökare behandlas som kunder, stärker och lyfter vi dessutom ert företags varumärke under hela rekryteringsprocessen.

3 skäl att välja TNG

 1. Fördomsfritt, hållbart och datadrivet

  Vår process bidrar till innovation och mångfald på er marknadsavdelning, vilket ger bättre affärer då medarbetarna speglar er kundbas.

 2. Arbetspsykologiska tester

  Vi mäter samtliga kandidaters potential, motivation och prestation – nu och framåt.

 3. Vi lyfter ert employer brand

  Vi jobbar aktivt med talent marketing och har en transparent kandidatupplevelse, där vi hanterar jobbsökare som kunder vilket som stärker ert employer brand.

Så mäter vi marknadskompetenser

Genom vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess identifierar vi vilka kandidater som har rätt förutsättningar och potential att lyckas inom just er organisation. Alla sökande får tidigt i processen genomföra arbetspsykologiska tester och personlighetstester. Utöver det tittar vi även på motivationsfaktorer. På så sätt hittar vi inte bara kandidaterna som är kvalificerade att hantera arbetsuppgifterna. Vi fastställer även hur väl de kan leverera i en bransch präglad av ständig förändring. Det handlar om identifiera de kandidater som besitter förmågan till självledarskap, är modiga och inte stressas av att det inte alltid finns givna svar.

Vi har även tester som mäter administrativa, kreativa och analytiska färdigheter hos marknadsförare – något som våra kunder uppskattar.

Kvalitetssäkring med bakgrundskontroller

För att ytterligare säkerställa att vi valt rätt kandidat gör vi även bakgrundskontroller på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för vara. Vi verifierar även lämnade referenspersoner.

Roller inom marknadsföring vi tillsatt i år

På TNG har vi ett brett nätverk av kandidater som alla rekryterats fördomsfritt som vi löpande håller kontakt med, och vi bygger hela tiden upp nya Talent Pipelines i takt med att nya roller efterfrågas. Nedan ser du exempel på några roller inom marknad och kommunikation som vi nyligen tillsatt. Kontakta oss, så berättar vi gärna mer!

 • Marknadsassistent
 • Marknadskoordinator
 • Digital marknadschef och marknadsansvarig
 • PR-chef och PR-ansvarig
 • Digital analytiker
 • Originalare
 • Digital kommunikatör
 • Informatör
 • CRM-ansvarig (relationsmarknadsförare)
 • Digital marknadsförare
 • Content Manager
 • Content Specialist

BEHÖVER DU REKRYTERA ELLER HYRA IN MARKNADSFÖRARE?

HÖR AV DIG IDAG!