Sök

Specialister på IT-rekrytering och digital spetskompetens

Vi rekryterar digitalt

rekrytering it digital rekryteringsföretagTNG IT Digital erbjuder IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och digital utveckling. Behöver du omgående hyra in en serviceorienterad supporttekniker? Eller står du inför utmaningen att rekrytera in digital specialistkompetens? Då kan vi på TNG IT Digital hjälpa till.

IT-support & drift – startklara supporttekniker inom 24 h

Vi bemannar, hyr ut och rekryterar IT-jobb som servicedesktekniker, onsitetekniker, NOC-tekniker, support- och drifttekniker. Med vår bemannngstjänst TNG Express erbjuder vi startklara supporttekniker inom 24 arbetstimmar. Alla är kvalitetssäkrade enligt vår kompetensbaserade rekryteringsmodell.

Vi är vana vid it-rekrytering av support- och driftsfunktioner och kan erbjuda ett helhetsansvar för bemanning genom schemaläggning samt out-of-hours- och beredskapslösningar.

Vi arbetar alltid kompetensbaserat, vilket innebär att vi fokuserar på de kompetenser som driver framtida resultat snarare än tittar på vad kandidaterna tidigare presterat. IT-kunskapen är viktigt men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar. Simultankapacitet, serviceorientering och systematiskt arbetssätt är kompetenser som vi vet är avgörande för exempelvis en supporttekniker. Våra erfarna kompetensspecialister hjälper gärna till med att kartlägga vilka kompetenser som driver resultat i den specifika tjänsten.  Med en kompetensbaserad rekryteringsprocess hjälper vi dig att påverka din SLA, öka kundnöjdheten och dessutom bidra till en ökad mångfald.

Digital utveckling – kandidater som driver digitaliseringen framåt

Vi rekryterar kandidater som gör skillnad digitalt. Några av de yrkesroller vi har rekryterat i år är produktägare, projektledare, UX designers, digitala utvecklare, testare, webbanalytiker och SEO-specialister. Med det extrema rekryteringsbehov som följer av digitaliseringen behöver vi utmana traditionella rekryteringskanaler för att lyckas. Och det har vi gjort. Vi ser bortom det uppenbara och attraherar kandidater som tidigare varit svåra att hitta.

Våra dedikerade rekryterare och researchers är specialiserade inom digital utveckling och har ett stort kandidatnätverk inom området. Vi är väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

Vi arbetar med Digital cross search och målgruppsanpassade aktiviteter för att nå de kandidater som vi letar efter.

Kontakta oss

Behöver du rekrytera inom IT-support och drift eller digital utveckling? Hör av dig idag!

*
*
*
*