TNG

JAG VILL HITTA NYA MEDARBETARE!

Specialister inom IT-rekrytering och digital kompetens

Vi hittar medarbetarna du behöver

TNG IT Digital erbjuder IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Behöver du omgående hyra in en serviceorienterad supporttekniker? Eller står du inför utmaningen att rekrytera in digital kompetens som ska driva affären framåt? Då kan vi på TNG IT Digital hjälpa till.

rekrytering it digital rekryteringsföretag

IT-support och drift – startklara supporttekniker

Vi bemannar, hyr ut och rekryterar IT-jobb som servicedesktekniker, onsitetekniker, NOC-tekniker, support- och drifttekniker. Alla sökande är kvalitetssäkrade enligt vår kompetensbaserade rekryteringsmodell.

Vi är vana vid it-rekrytering av support- och driftsfunktioner och kan erbjuda ett helhetsansvar för bemanning genom schemaläggning samt out-of-hours- och beredskapslösningar.

Vi arbetar alltid kompetensbaserat, vilket innebär att vi fokuserar på de kompetenser som driver framtida resultat snarare än tittar på vad kandidaterna tidigare presterat. IT-kunskapen är viktigt men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar. Simultankapacitet, serviceorientering och systematiskt arbetssätt är kompetenser som vi vet är avgörande för exempelvis en supporttekniker. Våra erfarna kompetensspecialister hjälper gärna till med att kartlägga vilka kompetenser som driver resultat i den specifika tjänsten.  Med en kompetensbaserad rekryteringsprocess hjälper vi dig att påverka din SLA, öka kundnöjdheten och dessutom bidra till en ökad mångfald.

 

VILL DU VETA MER?

Digitala affären – kandidater som driver digitaliseringen framåt

Vi rekryterar kandidater som gör skillnad digitalt. Några av de yrkesroller vi har rekryterat i år är produktägare, projektledare, UX designers, digitala utvecklare, testare, big data specialister, webbanalytiker och SEO-specialister. Med det extrema rekryteringsbehov som följer av digitaliseringen behöver vi utmana traditionella rekryteringskanaler för att lyckas. Och det har vi gjort. Vi ser bortom det uppenbara och attraherar kandidater som tidigare varit svåra att hitta.

Våra dedikerade rekryterare och researchers är specialiserade inom digital utveckling och den digitala affären och har ett stort kandidatnätverk av digital kompetens  Vi är väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

Vi arbetar med Digital cross search och målgruppsanpassade aktiviteter för att nå de kandidater som vi letar efter.

 

INTRESSANT? LÄS MER HÄR!

Ada Digital –  vårt dotterbolag inom digital utveckling, placerat i Stockholm

Behöver du hjälp med specialister eller ledare inom digital utveckling? Vårt dotterbolag Ada Digital rekryterar och hyr ut inom Tech, Data/Analytics, UX/Design och Digital Commerce. Genom innovativa rekryterings- och konsultlösningar vill Ada Digital förändra synen på IT-rekrytering och konsultuthyrning. De är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare som vågade prova nya vägar, utmanade förutfattade meningar och hade kreativitet och mod att förändra.

Ada Digital

 

VILL DU VETA MER? BESÖK ADA DIGITAL HÄR!

JAG VILL VETA MER OM HUR NI KAN HJÄLPA MIG HITTA VÅRA NÄSTA MEDARBETARE!

Fyll i formuläret så hör vi av oss idag.