TNG

Specialister inom IT-rekrytering och digital kompetens

Vi hittar medarbetarna du behöver.

Behöver du omgående hyra in en serviceorienterad supporttekniker? Eller står du inför utmaningen att rekrytera in digital kompetens som ska driva affären framåt? Då kan vi på TNG IT Digital hjälpa till.

rekrytering it digital rekryteringsföretagTNG IT Digital erbjuder IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären.

Oavsett om du ska hyra IT-konsulter eller rekrytera får du med oss en partner som rekryterar snabbt och kostnadseffektivt – och dessutom fördomsfritt. På riktigt. Det innebär att vi fokuserar på vilka personliga egenskaper, erfarenheter och kunskaper den nya medarbetaren måste ha för att kunna göra bra ifrån sig i den aktuella tjänsten. Ingenting annat.

Rekrytering och bemanning inom IT - TNG IT Digital
Rekrytering och bemanning inom IT

3 SKÄL ATT VÄLJA TNG IT DIGITAL:

  1. 100 % fokus på kompetens

    Vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det betyder att vi ser bortom faktorer som namn, ålder, kön och bakgrund. Istället kastar vi allt ljus på kandidaternas kompetens. Allt för att hitta den medarbetare som kommer leverera bäst hos just dig.

  2. Skräddarsydda testpaket

    Vi testar objektivt alla våra IT-kandidater och identifierar deras service- och simultanförmåga, samt utvecklingspotential. På så sätt kan vi identifiera kompetens som inte syns i ett CV och som många andra missar.

  3. Bakgrundskontroll

    Vi genomför alltid en bakgrundskontroll på slutkandidaten, vilket för dig som kund innebär en trygghet och ytterligare kvalitetssäkring.

Rekrytering och bemanning inom IT-support och drift - TNG IT Digital
IT-support och drift:

Rekrytera eller hyr in startklara supporttekniker

Vi bemannar, hyr ut och rekryterar IT-jobb som: servicedesktekniker, onsitetekniker, NOC-tekniker, support- och drifttekniker.

Vi är vana vid IT-rekrytering av support- och driftsfunktioner och kan erbjuda ett helhetsansvar för bemanning genom schemaläggning samt out-of-hours- och beredskapslösningar. Genom vårt kompetensbaserade arbetssätt fokuserar vi på de kompetenser som driver framtida resultat, snarare än tittar på vad kandidaterna tidigare presterat.

IT-kunskapen är viktigt men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar. Simultankapacitet, serviceorientering och systematiskt arbetssätt är kompetenser som vi vet är avgörande för exempelvis en supporttekniker. Våra erfarna kompetensspecialister hjälper gärna till med att kartlägga vilka kompetenser som driver resultat i den specifika tjänsten.

 

LÄS MER OCH KOM IGÅNG IDAG!
Rekrytering och bemanning inom IT och digital utveckling - TNG IT Digital
Digitala affären:

Rekrytera eller hyr in kandidater som driver digitaliseringen framåt

Vi rekryterar och hyr ut medarbetare som gör skillnad digitalt. Några av de yrkesroller vi har rekryterat i år är: produktägare, projektledare, UX designers, digitala utvecklare, testare, big data specialister, webbanalytiker och SEO-specialister.

Med det extrema rekryteringsbehov som följer av digitaliseringen behöver vi utmana traditionella rekryteringskanaler för att lyckas. Och det har vi gjort. Vi ser bortom det uppenbara och attraherar kandidater som tidigare varit svåra att hitta. Bland annat genom Digital cross search och målgruppsanpassade aktiviteter för att nå de kandidater som vi letar efter.

Våra dedikerade rekryterare och researchers är specialiserade inom digital utveckling och den digitala affären och har ett stort kandidatnätverk av digital kompetens. Vi är väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

 

INTRESSANT? LÄS MER HÄR!
Söker du digitala specialister och ledare i Stockholmsområdet?

Vårt dotterbolag Ada Digital, placerat i Stockholm, rekryterar och hyr ut konsulter inom Tech, Data/Analytics, UX/Design och Digital Commerce.

Genom innovativa rekryterings- och konsultlösningar vill Ada Digital förändra synen på IT-rekrytering och konsultuthyrning. De är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare som vågade prova nya vägar, utmanade förutfattade meningar och hade kreativitet och mod att förändra.

 

Bli kontaktad av våra specialister inom IT-rekrytering!

Vill du veta mer om hur vi på TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom IT och digital utveckling? Fyll i formuläret så hör vi av oss med ett lösningsförslag samma dag.