Sök

Rekrytering inom digital utveckling

Rekrytera medarbetare som stärker den digitala affären.

Behöver du rekrytera digitala specialister som med sin spetskompetens kan driva digitaliseringen framåt hos er? Affären flyttar till digitala plattformar vilket skapar helt nya yrkesroller. TNG IT Digital utmanar traditionella rekryteringsmetoder och hittar kandidater som tidigare varit osynliga. Kort sagt, vi ser bortom det uppenbara.

Våra rekryterare är specialiserade på digital utveckling och arbetar utifrån vår fördomsfria och  kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi löpande håller kontakt med och bygger hela tiden upp nya Talent Pipelines i takt med att nya roller behövs inom det digitala området. På TNG IT Digital är vi väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

Vår rekrytering inom digital utveckling sker på över hundra olika sajter och forum

Samtidigt som företagens behov av denna kompetens ökar ser vi fortsatt kandidatbrist inom digital utveckling. Det är därför viktigt att våra rekryteringsaktiviteter når de kandidater som redan har arbete och inte aktivt söker jobb. Som kund kan du vara säker på att du får tillgång till alla de searchkanaler där de digitala specialisterna delar och utbyter erfarenhet och kunskap.

I våra rekryteringsteam jobbar utbildade och dedikerade researchers som snabbt ringar in efterfrågad kompetens och söker efter kandidater på över hundra olika webbsajter, sociala medier och forum.

Vi genomför också målgruppsanpassade aktiviteter på utvalda jobbsajter och i sociala medier som vi sedan mäter och följer upp.

Vi marknadsför vår kund

Vårt nätverk och våra searchkanaler räcker långt men inte hela vägen. Eftersom digitala specialister är högt efterfrågade behöver vi vara pålästa och ha ett attraktivt erbjudande. Därför arbetar vi nära våra kunder för att lära känna deras Employer Brand. Vi utmanar gärna våra kunder att tänka i termerna ”vad kan vi ge” och inte bara ”vad behöver vi ha”. Allt för att vi ska lyckas attrahera din digitala stjärna.

Vårt fokus handlar om att lyfta upp våra kunders varumärken och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner. Dessutom kan vi integrera flera unika bilder från ditt företag samt film. Allt för att ge kandidaten ett helhetsperspektiv av ditt företag. På sajten har vi också skapat en optimal kandidatupplevelse, som därmed också bygger ditt arbetsgivarevarumärke.

Vi samarbetar med flera av Sveriges mest attraktiva företag och har starka referenser inom flera olika branscher.

I år har vi rekryterat

 • Digitala produktägare
 • Projektledare
 • UX-designers
 • Interaktionsdesigners
 • Mobila utvecklare
 • Apputvecklare
 • Webbutvecklare (frontend, backend, fullstack)
 • QA och testare
 • DevOps
 • Webbanalytiker och  digitala analytiker
 • SEO-specialister

Intresseanmälan

*
*
*
*