TNG
En grupp unga ingenjörer tittar fokuserat och nyfiken på en skärm med olika diagram.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Hej Sveriges ingenjörer och tekniker! Ni har väl inte missat TNG Tech?

Ny Karriärresa för ingenjörer

Nu lanserar vi TNG Tech, specialisterna som rekryterar ingenjörer och tekniker objektivt och för morgondagens utmaningar. Funderar du på nästa steg i din karriär och kanske ett nytt ingenjörsjobb? Då vill vi ta dig med på vår resa!

TNG Tech rekryterar vi fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Tillsammans är vi med och skapar innovation och bidrar till en hållbar och lönsam verksamhet. Låter det som du?

Vetenskapligt och objektivt lyfter vi din tekniska kompetens

Vår unika rekryteringsmetod följer alltid en strukturerad process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över din verkliga potential. Vi ser helt enkelt bortom ditt CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det gör att vi lägger allt fokus på din tekniska kompetens, potential och framtida arbetsprestation.

TNG Tech rekryterar inom områdena Engineering, Production och Supply Chain Management och du kan antingen bli anställd hos en av våra kunder eller arbeta som konsult ute på uppdrag. Oavsett vad du väljer, går du igenom vår vetenskapliga fördomsfria rekryteringsprocess. Rent konkret innebär det bl.a. att:

  1. Vi skriver platsannonser som inkluderar. Annonser du hittar på öppna digitala plattformar, tillgängliga för alla att söka.
  2. Vi har tagit bort möjligheten att registrera ålder. Vi frågar inte heller efter personligt brev då det allt som oftast innehåller privat information som inte är relevant.
  3. Du får genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester (finns på 37 språk) tidigt i processen för att validera dina färdigheter, egenskaper, och tekniska kompetens. Vi granskar och rankar resultaten innan vi läser din CV. Testerna är 3:e partsgranskade av Det Norske Veritas.
  4. Vi har verktyg och en tydlig metod att säkerställa att vi genomför en kompetensbaserad intervju, och vi mäter löpande utfallet digitalt.
  5. Vi ställer aldrig privata frågor på intervjun, då detta inte är relevant för din framtida arbetsprestation.

 

Låter det intressant? Bra!

Just nu har vi nämligen en hög efterfrågan på teknisk kompetens och hoppas att du vill skapa eller uppdatera din profil hos oss, eller kanske rentav söka ett av våra lediga Tech- och ingenjörsjobb just nu?

Kolla in alla våra lediga jobb för ingenjörer

Rekommenderat för dig