TNG
TNGs egen liveshopping fokuserar på teknik- och ingenjörsjobb i kommande avsnitt.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

Teknik- och ingenjörsjobb i TNGs nästa liveshopping

Ingenjörsfokus i kommande Jobbshopping Live

Jobbar du som ingenjör eller inom Tech? Se hit! I kommande avsnitt av Jobbshopping Live kommer vi på TNG nämligen att fokusera på spännande lediga jobb – just för dig.

I TNGs unika spinoff på den populära e-handelstrenden med liveshopping bjuder våra rekryterare på spännande jobbtips inom olika branscher – i direktsändning. Allt för att ge jobbsökare en bättre inblick i de aktuella rollerna.

Som tittare kan du förvänta dig relevant information om arbetsplatsen och företaget, men också viktiga insikter kring teamet, chefen, förmåner och lön. Med andra ord fakta som du vanligtvis inte hittar i en platsannons.

I tidigare avsnitt har vi lyft ekonomijobb och nu senast lediga jobb i Skåneregionen.

Liveshopping för dig som söker ingenjörsjobb

I nästa veckas liveshopping fokuserar vi på teknik- och ingenjörsjobb över hela landet. Då kommer Pär Johansson, regionchef för TNG Örebro och TNG Tech, tillsammans med rekryterare Jenny Nilsson presentera en rad lediga tjänster i branschen. Direkt från vårt kontor i Örebro. Tittarna har även chans att ställa frågor i chatten och självklart söka jobben live.

Ett perfekt event för dig som är sugen på en ny jobbutmaning inom Tech helt enkelt!

Vi ses väl?

Missa inte! Jobbshopping Live med fokus på teknik- och ingenjörsjobb sänds tisdagen den 22 mars kl 18.30. Du streamar eventet via TNGs Jobbshoppingsajt eller via Showroom. Du kan även via länkarna titta på tidigare avsnitt i efterhand.

Streama Jobbshopping Live här!

Rekommenderat för dig