TNG
Lediga jobb i Örebro i fokus på liveshopping med TNG.

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

På spaning efter lediga jobb i Örebro med TNG

Liveshopping för dig som söker jobb

Lediga jobb i Örebro är temat för vår nästa Jobbshopping live som sänds direkt från lokalkontoret i Örebro. Programmet bjuder bland annat på livespaning av lediga tjänster i region Örebro såväl som konkreta jobbtips till dig som söker jobb. Perfekt inspiration för dig som är redo för en ny jobbutmaning såhär på det nya året!

Liveeventet, som är den åttonde sändningen av Jobbshopping Live, sänds från TNGs kontor i Örebro tisdagen den 24 januari kl. 11.30.

Som tittare kommer du få ta del av ett antal utvalda lediga jobb runt om i Örebroregionen. Regionchefen Pär Johansson och researchern Sandra Prècenth presenterar relevant information om tjänsterna där du får information om rollen, teamet och förmåner. Under programmet får du även konkreta jobbtips så du kan vässa ditt jobbsökande på dagens arbetsmarknad. Dessutom kommer det finnas möjlighet att ställa frågor direkt till teamet i Örebro via chatten och självklart söka lediga tjänster via vår jobbsajt!

Du streamar vår liveshopping med fokus lediga jobb i Örebro enkelt på TNGs jobbshoppingssida. Via länkarna kan du även streama alla våra tidigare events i efterhand.

Varmt välkommen!

Streama här!

Rekommenderat för dig