TNG
Så söker du jobb inom IT - jobbpodd från TNG

Så söker du jobb inom IT

En podd om jobb inom IT och digital utveckling

Är du pedagogisk, intresserad av människor och har lätt för att anpassa dig för nya situationer? Bra! Då kan du söka jobb inom IT. I det här avsnittet av jobbpodden ”Tack för din ansökan” diskuterar TNG IT Digitals rekryterare fördomar om IT-jobb, branschens utveckling samt hur de dagligen arbetar med rekrytering av programmerare, IT-arkitekter, utvecklare och supporttekniker.

Lyssna & prenumerera via podbean
Lyssna & prenumerera via itunes

För dig som är intresserad av jobb inom IT är möjligheterna stora! Idag utgör IT kärnan i nästan alla verksamheter. Affärsutveckling innebär digital utveckling och som IT-specialist har du utrymme att både påverka och leda.

För dig som vill söka ett jobb inom IT för första gången bjuder innehåller poddavsnittet värdefulla tips om vilka kompetenser som krävs, samt hur du kan skapa dig ett försprång på arbetsmarknaden. Som arbetsgivare kan du också få värdefulla råd för att lyckas rekrytera rätt IT-kompetens för morgondagens utmaningar.

Frågor som besvaras i podden är:

  • Kan vem som helst jobba med IT?
  • Är en lång utbildning ett krav för att få sitt första jobb?
  • Har jag nytta av mitt intresse för dataspel?
  • Måste min svenska vara perfekt?

Medverkande IT-rekryterare: Johanna Hellman & Mathias Jonsson
Programledare: Mathias Ahdrian

Läs gärna mer om TNG IT Digital , vårt dotterbolag Ada Digital och ta en titt på våra lediga jobb.

LYSSNA PÅ ALLA AVSNITT HÄR!

Nytt jobb inom IT?

Våra rekryterare på TNG IT Digital är specialiserade inom den digitala affären och digital utveckling. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som söker nytt jobb inom IT för lyssna in vilka utmaningar du söker framöver! Vi är väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som jobbsökare eller jobbytare innebär det att vi kan matcha din profil mot rätt arbetsgivare och utmaning.

Vill du ta nästa steg inom IT? Ta en titt på våra lediga jobb och se vilka företag vi samarbetar med just nu!

Se alla våra lediga jobb!