TNG
TNG jobbar med talent acquisition - för att lösa dina rekryteringar

Fördomsfri och datadriven talent acquisition

Talent acquisition som löser din rekrytering

Behöver din verksamhet hitta kvalificerad personal som kan hänga med i framtiden, kanske till jobb som inte finns ännu? Eller till yrken som genomgår en transformation? Med en dedikerad, datadriven och fördomsfri talent acquisition-strategi hittar TNG snabbt rätt personal till din rekrytering eller konsultinhyrning. Idag och imorgon.

Vad är talent acquisition?

Talent acquisition (TA) är en strategisk process för att långsiktigt identifiera, attrahera, välja ut och anställa de mest lämpliga och kompetenta kandidaterna för lediga jobb. Målet är, till skillnad från rekrytering och bemanning som främst löser ett personalbehov här och nu, att säkerställa att man över tid kan tillsätta rätt person på rätt plats och därmed inte tappar fart i sin affär eller samhällsuppdrag.

Med fördomsfri och datadriven talent acquisition hittar TNG rätt talanger för din verksamhet

Fördomsfri talent acquisition

Precis som att vi på TNG använder en fördomsfri och datadriven rekryteringsmetodik™ i rekrytering, bemanning och interimstillsättningar, är det fördomsfria centralt även i vår talent acquisition-strategi.

Eftersom våra kunder består av arbetsgivare i en vidd av branscher med olika mål, erbjudanden och behov behöver även vårt kandidatnätverk spegla samma variation. Med andra ord söker vi upp och bygger relationer med en bredd av potentiella kandidater. Här hittar du tjänstemän med kunskap inom ekonomi, service och HR, liksom teknik, IT och inköp – och allt däremellan. Samtliga i arbetsför ålder men med olika bakgrunder, erfarenheter och karriärplaner.

Strategin omfattar en bredd av kandidatgenererande aktiviteter såsom outreach på sociala medier, löpande arbete med kandidatupplevelse, jobbsökarservice, employer branding och rekryteringsmarknadsföring, inklusive inbound marketing.

TNG har en TA-strategi som hjälper din lösa dina personalbehov

Talent acquisition med TNG din rekrytering

  • Behovsanalys: Våra seniora rekryterare hjälper dig identifiera och definiera vilka kvalifikationer, kompetenser och erfarenheter som krävs för att lyckas i er verksamhet, baserat på bransch, behov och affärsmål. Likaså utmanar vi gärna era förväntningar på drömmedarbetarnas kompetens.
  • Talent attraction: SEO-optimerade och moderna platsannonser som lyfter upp ert arbetsgivarvarumärke och har enkla ansökningsformulär. Annonserna sprids i riktade annonspaket på jobbsajter, via nätverkande och jobbannonser på sociala medier. Vid behov kopplar vi även på vår searchtjänst TNG Insight Search™ eller tillverkar inkluderande rekryteringskampanjer för ökad synlighet.
  • Fördomsfritt urval: Anonyma ansökningar där alla sökandes kompetens lyfts fram, förbi ålder, namn, utseende, bakgrund och lärosäte. I fokus står istället de sökandes personlighet, kunskap, begåvning och motivation.
  • Kompetens- och faktabaserade kandidatpresentationer: Vi hjälper dig fatta datadrivna och kloka rekryteringsbeslut genom att tillhandahålla ett datadrivet beslutsunderlag om vår bedömning av de mest kvalificerade kandidaterna.
  • Bakgrundskontroll: För att det är bättre att veta! Säkra nästa personalinvestering med en kvalitativ faktacheck av slutkandidatens personalia, ekonomi och juridiska situation.

Framgångssaga mellan Värmevärden och TNG i lyckad rekrytering

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Värmevärden

Maria Jonsson, HR-ansvarig

Läs fler success stories

Kontakta TNG när du vill ha ett rekryteringsföretag som är bra på fördomsfri och datadriven talent acquisition

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om våra tjänster inom talent acquisition, rekrytering, interim eller bemanning? Lämna din information så ringer vi upp!

Rekommenderat för dig

Visa alla