TNG
Trendspaning fördomsfri rekrytering 2020 - välkommen till årets rekryteringsfrukost i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro!

Nya höstdatum till årets rekryteringsfrukost med TNG!

I år är det femte året i rad som TNG arrangerar vårt uppskattade trend- och frukostseminarie om fördomsfri rekrytering. Pga av den rådande coronakrisen har vi nu flyttat eventet till vecka 40 med start i Malmö 29/9, Göteborg (30/9), Örebro (1/10) och Stockholm (2/10). Förra året var det fullsatt med över 1 000 anmälda chefer och HR-specialister. Anmälan öppnar 18 augusti.

Tengai Unbiased fördomsfri rekryteringUnder en fullspäckad morgon presenterar vi de viktigaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, HR-tech och kandidatattraktion som ger dig som chef nya verktyg och insikter för att lyckas bygga team och organisationer i en konstant föränderlig värld.

På plats har du även tillfälle att nätverka med branschkollegor och prata med våra rekryteringsspecialister från TNG, TNG Tech, TNG IT Digital och TNG Evolve samt träffa och testa Tengai – världens första intervjurobot som TNG varit med och utvecklat. I Stockholm finns även vårt dotterbolag Ada Digital på plats som medarrangör.

Vi ses i höst! 

Här är allt du behöver veta!

Pris: Kostnadsfritt inkl. frukost och kaffe
Tid: Frukost från 07:30, seminarium 08:00–09:30 (extrainsatt pass i Stockholm kl. 10:00–12:00)
Datum och plats: Se nedan

Rekrytering Malmö – vi hjälper dig med din rekrytering snabbt, effektivt och alltid fördomsfritt

Tisdag 29 september
Malmö Börshus, Malmö

Rekrytering Göteborg: Vi hjälper dig fördomsfritt och effektivt i Göteborg!

Onsdag 30 september
Folkets Hus, Göteborg

TNG hjälper dig med rekrytering i Örebro och Mälardalen

Torsdag 1 oktober 
Conventum, Örebro

Bemanningsföretag Stockholm - vi hjälper dig med bemanning inom ekonomi, HR, administration, kundtjänst, IT, industri, teknik m.m.

Fredag 2 oktober 
Hotel Birger Jarl, Stockholm

Håll utkik efter mer information och länk till anmälan den 18 augusti. Ett tips är att följa oss på LinkedIn, där du alltid hittar senaste nytt om vad som på gång hos oss på TNG.

Vill du färska upp minnet kring vilka åtta rekryteringstrender vi presenterade förra året? Följ länken här nedanför!

SE ALLA TRENDER FRÅN FÖRRA ÅRET!